Soru Yansıtma yaparken donuyor

ProYasinn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Zaten telefonun otomatik ayarı bu zaten kardeşim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herşey var iyide değiştirmek için girdim otomatik ayarı zaten öyleydi neyi değiştircez başka

:D :D
Dediklerim dışında sorunun bitmediyse miui 12 yi bekleyin

tolgauraz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Redmi note 8
Konular
24
Dediklerim dışında sorunun bitmediyse miui 12 yi bekleyin
Ne zaman gelir hala düzelmedi Tv'de sorun olduğunu düşünmüyorum 3.4 telefondan denedim sorun yok smart Tv'de aynı mı boxda da aynı ne zaman gelir 12 bilginiz var mı

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Şu mesajımdakileri uygular mısınız ?
İlk önce telefon hakkında/ MIUI sürümü üst üste basıyoruz siz artık bir geliştiricisiniz diyene kadar daha sonra ek ayarlar/ geliştirici seçenekleri/ağ/kablosuz ağ sertifikasını açıyoruz. Daha sonra bağlantı ve paylaşım/ kablosuz ekrana giriyoruz . Oradaki operating Chanel 1 yapıyorsunuz. Bu işlemleri yaptıktan sonra TV den ekran yansıtma bölümünü açıyorsunuz ve bağlanıyor.

Not : Her defasında operating Chanel ı 1 yapmalısınız.
Mi 8 lite'da denendi. Olumlu sonuç verdi.

Şresyon

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Samsung Note 8
Meslek
Yazılımcı
Konular
22
Onuda denedim 480 p 320 p en düşüğünude denedim.telefona fabrika ayarlarına döndüm tv ilk kurulum yaptım fabrika ayarlarına döndüm Samsung ta denedim general Mobile de denedim ayni Tv'de böyle bir sorun yok aynı internet aynı Tv'de sadece xiamio redmi note 8 de oluyor çözümünü biliyor musunuz

144

PDR
144 pde bile takılıyor 3 saniyede bir
Başka telefondan deneyin denediğiniz telefondan 1080p 720p 360p hepsini deneyin hangisi güzelse sizin telefondanda onu seçip deneyin :)

tolgauraz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Redmi note 8
Konular
24
Başka telefondan deneyin denediğiniz telefondan 1080p 720p 360p hepsini deneyin hangisi güzelse sizin telefondanda onu seçip deneyin :)
Sıkıntı orda Samsung gm8 gm4 modellerinde hiç donmuyor lakin diğer telefonlarımda 1080p çözünürlük yok lakin bunda 360 p yapsam bile donuyor :)) zamanında format hard reset attım işe yaramadı internet de gayet iyi 50 mbps download 8 mbps upload

Şresyon

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Samsung Note 8
Meslek
Yazılımcı
Konular
22
Sıkıntı orda Samsung gm8 gm4 modellerinde hiç donmuyor lakin diğer telefonlarımda 1080p çözünürlük yok lakin bunda 360 p yapsam bile donuyor :)) zamanında format hard reset attım işe yaramadı internet de gayet iyi 50 mbps download 8 mbps upload
Hocam başka elimden birşey gelmiyor araştırma yapmam lazım :) Yardımcı olamadığım için kusuruma bakmayın
Bunu izleyin bi
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

tolgauraz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Redmi note 8
Konular
24
Şu mesajımdakileri uygular mısınız ?
P
Hocam başka elimden birşey gelmiyor araştırma yapmam lazım :) Yardımcı olamadığım için kusuruma bakmayın
Bunu izleyin bi
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
30.45 arası hız alıyorum benim internet biraz zeka aptalı hocam :)) 1000 mbps bile alsam 996 veriyor :D 8 mbdede 6.80 40.45 mbitt bir internet de donması anormal değilmi sizcede hocam :))

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-07-08-09-32-57-282_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-07-08-09-32-57-282_com.android.chrome.jpg
    452,9 KB · Görüntüleme: 7

Şresyon

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Samsung Note 8
Meslek
Yazılımcı
Konular
22
P
30.45 arası hız alıyorum benim internet biraz zeka aptalı hocam :)) 1000 mbps bile alsam 996 veriyor :D 8 mbdede 6.80 40.45 mbitt bir internet de donması anormal değilmi sizcede hocam :))
Aynen müşteri hizmetleriyle bir konuşun :)

«Atilla»

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Atilla
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Muhasebe
Konular
1
Diğer modellerde var mı bilmiyorum ama Redmi Note 8 de var bu sorun herhalde. Keşke benim yansıtabilse de Piksel sorunum olsa headbang~~ drunk~~ bende hiç yansıtmıyor bile. bu arada yansıtmayı tv değil mibox a yapıyorum. ona rağmen düşün artık giggle~~ google home ile yansıtıyorum ben. diğer androidlerde yansıt dememle ekrana gelmesi 0,10 saniye felan sürüyor sanırım :D

tolgauraz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Redmi note 8
Konular
24
Aynen müşteri hizmetleriyle bir konuşun :)
Hocam ben download yaptım 24 GB hadi kesintileri çöpe Atalim 3.4 de modeme olan uzaklık desek 1.30 saatte indirdi modemin yanına telefinu koyunca çatır çatır daha hızlı indiriyor dalgalanma dan download time calcuator dan olctugimde internet hızı normal çıkıyor sıkıntı telefonda herhalde smart tvdede aynı mı box da da aynı mi boxdan 4 k yayın açtım hiç donmadi

Üst Alt