- Adım
- Emre
- Cihazım
- Xiaomi 13
- Konular
- 427
VSM hocam videodakiler sistem animasyou değil launcher animasyonu. Pek çok launcher'da bu animasyonlar mevcut diye biliyorum
maalesef hocam jailberak aracılığıyla cydia mağazasında bulunan bir tweak bu bizzat kendim yıllarca kullandım
Ben eksik yazdım galiba hocam kusuruma bakmayın. ios'ta jailbreak olmadan muhtemelen yapılamıyordur ama android'de apex, nova, tsf shell, next veya benzeri pek çok launcher'dan birini seçerek herhangi bir ek işlem yapmaya gerek kalmaksızın bu animasyonları kullanabilirsiniz. Video'daki animasyonun aynısını bir launcher'da kullanmıştım ama hangisiydi maalesef şu anda hatırlayamıyorum...
Bu konuda anlatılan sistem animasyonları sistem içerisindeki uygulamalarda yani örneğin ayarlar uygulamasının alt menüsüne girerken gösterilen animasyonlar ve bunları yapmak için root izni olması zorunlu. Oysa sizin istediğiniz animasyon androidde sadece bir launcher özelliği olarak da kullanılabiliyor
next launcher videoda ki ve ayrıca efekt bakımından en zengin launcher bence bu arada konu dağılıyor gibiHocam dediğiniz launcher go launcher onuda kullandım ben ne yazıkki hiç biri orjinal iphone tadını vermiyor
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
next launcher videoda ki ve ayrıca efekt bakımından en zengin launcher bence
Hocam dediğiniz launcher go launcher onuda kullandım ben ne yazıkki hiç biri orjinal iphone tadını vermiyor
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
rom'u sıfırlama yapmadan üzerine kurhaqanguven hocam bunu kurduktan orjinal animasyona nasıl döneriz