- Adım
- Emre
- Cihazım
- Redmi K60
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 61
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet hocam hepsinde Türkçe dil desteği var. Batarya konusunda en beğendiğim MIUI 13 Romu ilk onerdigim Xiaomi.Eu tarafından yapılanı. Doğrusunu söylemek gerekirse MIUI 13'lerde batarya hep bu tık daha az dayanıyor. MIUI 11 romlarinin bataryasının çok iyi gittiğini söyleyeni duymuştum ama denemedim. Ancak batarya benim için hayati önem taşıyor diyorsanız bence bir AOSP Rom deneyin. MIUI romlarda aldığım en yüksek açık ekran süresi 4,5-5 saatti onda da hiç oyun vs. Oynamama rağmen, oyun oynayınca 3 saatte bitiyordu şarjı. Sonra AOSP rom kurdum, oyun oynamadan 7, oyun oynayarak 5 saat ekran süresi alıyorum şu an. Sistemin sırtında MIUI özelleştirmeleri gibi yükler olmadığı için hem cok akıcı ve hızlı hem de şarj performansı inanılmaz iyi.Tavsiyen için çok teşekkür ederim dostum. Şuan ki ROM ile bir süre daha devam ederim sanırım fakat değiştireceğim kesin. Bu bahsetmiş olduğun ROM'ların hepsinde TR dil desteği var mı acaba? Bide şuan benim için 1. öncelik batarya performansı. Şu ROM'un batarya performansı çok iyi dediğin varsa ona da bakabilirim.
Eğer olur MIUI'dan vazgeçerim yeterki pil iyi olsun derseniz size birkaç tane AOSP rom onerebilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yeni guncelleme 22.7.0 geldi.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir