- Adım
- Okan
- Cihazım
- Mi9t
- Konular
- 98
Hocam nasıl satın alabilirim ve nerden ne kadara alabilirim ?Evet son sürüm sorunsuz bir hal almış alan kişilerden öğrendiğim kadarıyla.
Hocam nasıl satın alabilirim ve nerden ne kadara alabilirim ?Evet son sürüm sorunsuz bir hal almış alan kişilerden öğrendiğim kadarıyla.
Hocam alıp da kurarsanız izlenimlerinizi paylaşır mısınız ? Memnun kalısanız da bende ortak olmak isterimHocam nasıl satın alabilirim ve nerden ne kadara alabilirim ?
Ortaklaşa alacağız, isterseniz siz de katılabilirsiniz hocam.Hocam alıp da kurarsanız izlenimlerinizi paylaşır mısınız ? Memnun kalısanız da bende ortak olmak isterim
bir önceki son sürümü 13.0.6.0 stable romunu buldum fakat yüklemeye gözüm kesmedi nfc çalışmıyor demişler sadece. Kullanan birisi varsa umarım görüp bi detay yazar burayaBugün bu soru benimde aklımdan geçti varsa ve düzgünse alıcam bende
Tüm sorunlar çözülmüş durumda en son güncelleme ile birlikte, almak isterseniz ortaklaşa alıyoruz katılabilirsiniz.bir önceki son sürümü 13.0.6.0 stable romunu buldum fakat yüklemeye gözüm kesmedi nfc çalışmıyor demişler sadece. Kullanan birisi varsa umarım görüp bi detay yazar buraya
Olur hocam bilgi verebilir misiniz ?Ortaklaşa alacağız, isterseniz siz de katılabilirsiniz hocam.
sürüm hangisi 14.0.22 mi 29 aralıkta yayınlananTüm sorunlar çözülmüş durumda en son güncelleme ile birlikte, almak isterseniz ortaklaşa alıyoruz katılabilirsiniz.