Siz bilirsiniz.Hocam, XTB UI Miui 13 deniyorum, öyle bir sorun yok gibi. 2 ay kullandım onda sorun yoktu çünkü. Aralarında 13 ve 14 ün çok fark yok rom özelinde. 13'te kalırım olmazsa. Donanımsal bir sorun olmasa bari.
Diğer romlarda bu sorun yok amaCihazınızla ilgili olabilir mi?
Nasıl yükleme yaptınız hocam, önce 13ü kurup kurulumu tamamladınız mı?14 için yükleme prosedüründe bir değişiklik var mı acaba? 1 saat oldu logoda kaldı![]()
13.0.6'yi kurun cihazı açın telefonun kendi kurulumunu yapın sonra tekrar twrp'ye girin ve hiçbir wipe işlemi yapmadan 14'ü kurun.14 için yükleme prosedüründe bir değişiklik var mı acaba? 1 saat oldu logoda kaldı![]()
direnk 14 e atladım tabi ben13.0.6'yi kurun cihazı açın telefonun kendi kurulumunu yapın sonra tekrar twrp'ye girin ve hiçbir wipe işlemi yapmadan 14'ü kurun.
ben de 14 ü yüklemeye çalıştım fakat cihaz logoda kaldı için de farklı bir rom daha vardi mecburen onu kurdum fakat şimdi cihaza pc den dosya atamıyorum öğe kopyalanamiyor aygıt yanıt vermeyi durdurmuş yada aygıtın bağlantısı kesilmiş olabilir diyor varmı bi çaresi arkadaşlardirenk 14 e atladım tabi benteşekkürler deniyorum
bu romun miuı 13 lü versiyonunda bildiğiniz sorunları yazarmısınız hocam...2 ay kullanmışsınız yakın bir süreçte bu romun miuı 13 lü sürümünü deneyeceğim çünkü