- Adım
- ONUR
- Cihazım
- Mİ MİX
- Konular
- 20
Merhaba telefonum mi mix sistem mipro son güncellemesi yine telefonu çökertmek istemiyorum hangisini kurmam lazım
Sistemde özelleştirme yapmayı sağlıyorMesajı kimde görmedi herhalde ya da ilgisizlere denk geldi yardım edecek biri varsa mutlu olurum.
Mi5 te hangisini kurmamız gerekiyor, keşke dosya isimlerinin karşına hangi tele uygun olduğunu da yazsaydınız
sdk21" Android Lollipop 5.0.x anlamına gelir
- "sdk22" Android Lollipop 5.1.x anlamına gelir
- "sdk23" Android Lollipop 6.0.x anlamına gelir
Bende 7.0 var uyumsuz o zaman, teşekkürler bilgi içinCihaza göre değil android sürümüne göre uygun olanı indirip kurmanı gerekmekte.
Elbette.portlanmış romlar için kullanabilirmiyiz mesala bende xperia z5p var android sürüm 6.0.1 & miui 8
Mi 6 cs nougat romda neden çalışmıyor xposed sdk25 flashladiktan sonra bootlop oluyor belki yirminci kere denedim yokta yok sadece cmod aosp romlarda mi çalışıyor??E
Elbette.
Mi6 Nougat için xposed tam uyumlu değil. Yüklemek için öncelikle xposed installer ayarlarından kaynaklara erişimi kapalı duruma getirmelisiniz.Mi 6 cs nougat romda neden çalışmıyor xposed sdk25 flashladiktan sonra bootlop oluyor belki yirminci kere denedim yokta yok sadece cmod aosp romlarda mi çalışıyor??
SerseriStyLe