Bu Xposed modülü MIUI kullanan cihaz için özel olarak tasarlanmıştır. Android sürümlerine göre 5,5.1 ve 6.0 desteklemektedir.
En güncel MIUI 8 Romlar ile test edilmiş ve denenmiştir. Sorunsuz olarak Türkçe dilde dahil çalışmaktadır.
Kurulum gerçekleştirmek için cihazınızda TWRP yüklü olması gerekmektedir.
Lütfen dikkatli olun:
Her arşiv farklı kurulum detaylarını ve bilgilerini içerir bundan dolayı cihazınıza uygun olan doğru versyionu seçerek kurulum yapmanız gerekmektedir
- "arm" Arm32 işletim sistemi çalıştıran ve ARM mimarisi CPU'yu kullanan aygıtlar anlamına gelir.
- "arm64" ARM64 işletim sistemi kullanan ve ARM64 mimarisi CPU'yu kullanan aygıtlar anlamına gelir.
- "x86" X86 işletim sistemini çalıştıran ve x86 mimarisi (Intel) CPU kullanan aygıtlar anlamına gelir.
- "sdk21" Android Lollipop 5.0.x anlamına gelir
- "sdk22" Android Lollipop 5.1.x anlamına gelir
- "sdk23" Android Lollipop 6.0.x anlamına gelir
Eğer ki farklı bir arşiv dosyasını kurmayı denersiniz TWRP kurulum kayıtlarında hata göreceksiniz.
Nasıl kurulur:
- Xposed Installer uygulamasını yükle
- Nandroid bir yedekleme yapın ( tavsiyedir yapmak zorunda değilsiniz.)
- Xposed yükleme dosyasını ve
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
(ne olur ne olmaz diye) telefona yada SD karta kopyalayın
- Özel bir kurtarma aracılığıyla (TWRP gibi) size uygun olan "xposed-vxx-sdkxx-armxx-MIUI-edition-by-SolarWarez-xxxxxxxx.zip" flaşını (TWRP / CWM ...) yükleyin.
- Yeniden başlatıp bekleyin, ROM boyutunuza ve yüklü uygulamalar miktarınıza bağlı olarak önyükleme dosyalarının yüklenmesi 1-5 dk arası zaman alacaktır. Telefon yine de 5 dakika sonra önyükleme yapmazsa, "adb logcat -v time" ile önyükleme günlüğü almanız gerekir, kurtarma işlemine yeniden başlayın ve yedeklemeyi geri yükleyin veya Xposed'i kurun.
Xposed Kaldırma işlemi
Eğer ki Xposed uygulamasını kaldırmak isterseniz yada kurulum sonrası sistem uygulamalarında durduruldu hatası alırsanız aşağı ki linkten uninstaller yükleyerek kaldırma işlemi yapabilirsiniz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir