- Adım
- Mevlüt
- Cihazım
- S24 Ultra
- Meslek
- Kombi Tamiri
- Konular
- 72
Bu attığınız romlari kurduğunuz da twrp cihazdan kalıcı olarak silinir
şuan dediklerini harfiyen yapıyorum hocam inşallah olurHocam sakin olun. Twrp den kuracaksaniz zip uzantılı olan recovery rom. Mi flash ile rom kuracaksaniz tgz uzantılı rom
Zip uzantılı olanı telefona atıp twrp den kurun.şuan dediklerini harfiyen yapıyorum hocam inşallah olur
Kilidin açıksa twrp yonergelerini izleyerek rahatca kurabilirsiniz öyleyse hocam ama ben twrp hic kurmadim forumdaki yonergeleri izlersen indirdiğin dosyayı rahatça kurarsin twrp denhocam bootloader kilidim açık şuan cihazı bilgisayara bağladım cihazın hafızasında sadece twrp dosyası var başka hiçbirşey yok
hocam install kısmında dosya yok sadece twrp var ne yapacam bu adımdaBu attığınız romlari kurduğunuz da twrp cihazdan kalıcı olarak silinir
twrp kurdum hocam daha önce allah razı olsunKilidin açıksa twrp yonergelerini izleyerek rahatca kurabilirsiniz öyleyse hocam ama ben twrp hic kurmadim forumdaki yonergeleri izlersen indirdiğin dosyayı rahatça kurarsin twrp den
İndirdiginiz romu telefona atınızhocam install kısmında dosya yok sadece twrp var ne yapacam bu adımda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
twrp kurdum hocam daha önce allah razı olsun
İndirdiginiz romu telefona atınız
[/QUOTE attım hocam ama diğer yorumlarda belirrtiğim gibi 2 gb ve 3.5 gb olan dosyalar var
ben 3.5 gb olan soyayı attım ama atılamıyor diyor hata veriyor pc
indririyorum hocam kızmayın şuan moralimin bozum olması gerekirken bu yorumu okudum babam kalktı dövecek diyor neye gülüyorsunSen neden 3.5 gb i atiyorsun hocam? Size 2 gb olani atacaksiniz diyoruz 2 saattir.?