Yardım xiomi redmi note 8

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bayepayize

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sabri
Cihazım
redmi note 8
Meslek
iş makinesi tamirc
Konular
8
sanırım xiomi redmi note 8 cihazmın herşeyini sildim nasıl tekrar düzeltebilirim cihazı yeniden başlatmaya çalıştığımda herhangi nir işletim sistemi yok diyor ne yapacam yardım edin lütfen

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Bilmiyorum ilk defa görüyorum eğer bl kilidin açıksa MIUI sürümlerinden brini yükle

bayepayize

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sabri
Cihazım
redmi note 8
Meslek
iş makinesi tamirc
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilmiyorum ilk defa görüyorum eğer bl kilidin açıksa MIUI sürümlerinden brini yükle
şuan bi dosya indiriyorum twrp menüsünden yüklemeye çalışacam dosyanın boyutu 3,5 gb ayrıca bi dosya daha var oda sanırım güncelleme dosyası miuı en son sürümü galiba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hansini yüklüyeyim 3,5 gb olanımı yoksa 2gb olanımı

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
şuan bi dosya indiriyorum twrp menüsünden yüklemeye çalışacam dosyanın boyutu 3,5 gb ayrıca bi dosya daha var oda sanırım güncelleme dosyası miuı en son sürümü galiba

Twrp. Kuracaksan 2 gb olandir indirdiğin rom recovery olacak ama mi flash ile atacaksan fastboot rom yazar oda yaklaşık 2.6 gb ve 3.5 gb arasi degisebilir

Kilidin
sanırım xiomi redmi note 8 cihazmın herşeyini sildim nasıl tekrar düzeltebilirim cihazı yeniden başlatmaya çalıştığımda herhangi nir işletim sistemi yok diyor ne yapacam yardım edin lütfen
Bl kilidin açık mı onu dememişsiniz?

bayepayize

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sabri
Cihazım
redmi note 8
Meslek
iş makinesi tamirc
Konular
8
Twrp. Kuracaksan 2 gb olandir indirdiğin rom recovery olacak ama mi flash ile atacaksan fastboot rom yazar oda yaklaşık 2.6 gb ve 3.5 gb arasi degisebilir
dosyaların linklerini atıyorm 3,5 gb olan : olive_global_images_V11.0.10.0.PCNMIXM_20200323.0000.00_9.0_global_7781669db8.tgz
2 gb olan : miui_GINKGOGlobal_V11.0.8.0.PCOMIXM_f9fd10c076_9.0.zip
müsaiitseniz 2 dosyaya da bakın bu dosyaların hangisini twrp menüsünden yüklemem gerekiyor işletim sistemini sildim sistemi tekrar twrp üzerinden yükleyeceğim

Kilidin

Bl kilidin açık mı onu dememişsiniz?
açık

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
dosyaların linklerini atıyorm 3,5 gb olan : olive_global_images_V11.0.10.0.PCNMIXM_20200323.0000.00_9.0_global_7781669db8.tgz
2 gb olan : miui_GINKGOGlobal_V11.0.8.0.PCOMIXM_f9fd10c076_9.0.zip
müsaiitseniz 2 dosyaya da bakın bu dosyaların hangisini twrp menüsünden yüklemem gerekiyor işletim sistemini sildim sistemi tekrar twrp üzerinden yükleyeceğim
2.olan dostum 2 gb olan yani, ama twrp kurulum vs ben hic yapmadım yapmayi biliyorsan yap o konuda birsey diyemem ama indireceğin dosya 2.olan 2 gb olan yani, gerisi sende hocam

bayepayize

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sabri
Cihazım
redmi note 8
Meslek
iş makinesi tamirc
Konular
8
2.olan dostum 2 gb olan yani, ama twrp kurulum vs ben hic yapmadım yapmayi biliyorsan yap o konuda birsey diyemem ama indireceğin dosya 2.olan 2 gb olan yani, gerisi sende hocam
hocam xiomi redmi note 8 cihazımın işletim sistemini kurmam için gerekli olan dosya 2 gb olan dosya dimi

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
hocam xiomi redmi note 8 cihazımın işletim sistemini kurmam için gerekli olan dosya 2 gb olan dosya dimi
Twrp uzerinden kuracaksınız evet 2 gb olan, bakin bl kilidiniz açık mi kapali twrp durumunuz nedir ne degildir birsey demediniz ve bilmiyorum verdiğiniz cevaplara karsilik twrp icin olan 2 gb olan dosya

bayepayize

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sabri
Cihazım
redmi note 8
Meslek
iş makinesi tamirc
Konular
8
Twrp uzerinden kuracaksınız evet 2 gb olan, bakin bl kilidiniz açık mi kapali twrp durumunuz nedir ne degildir birsey demediniz ve bilmiyorum verdiğiniz cevaplara karsilik twrp icin olan 2 gb olan dosya
hocam bootloader kilidim açık şuan cihazı bilgisayara bağladım cihazın hafızasında sadece twrp dosyası var başka hiçbirşey yok

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
hocam bootloader kilidim açık şuan cihazı bilgisayara bağladım cihazın hafızasında sadece twrp dosyası var başka hiçbirşey yok
Hocam sakin olun. Twrp den kuracaksaniz zip uzantılı olan recovery rom. Mi flash ile rom kuracaksaniz tgz uzantılı rom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt