- Adım
- Serkan
- Cihazım
- redmi note 8
- Konular
- 6
teşekkürler sence iyi bir sonuç çıkar mı ben telefonu 19 Nisan 2021 de almıştımBedel iadesi yazan hocam. Zaten bir onunla bedel iadesini istemiş olursunuz.
baksana hocam telefonu aldım alalı hiçbir şey yapmadım bl kilidi bile açıkBedel iadesi yazan hocam. Zaten bir onunla bedel iadesini istemiş olursunuz.
Farklı romlar yüklemek için BL açılması şart hocam. Bu nedenle Çin'den ucuza getirdikleri cihazların BL'sini açıp global rom kuruyorlar. BL'yi geri kapatmıyorlar, kapatırlarsa cihaz çöker çünkü.teşekkürler sence iyi bir sonuç çıkar mı ben telefonu 19 Nisan 2021 de almıştım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
baksana hocam telefonu aldım alalı hiçbir şey yapmadım bl kilidi bile açık
ben tekrardan başvuru veriyorum o halde sizce bir şey çıkar mı kazanır mıyım?Farklı romlar yüklemek için BL açılması şart hocam. Bu nedenle Çin'den ucuza getirdikleri cihazların BL'sini açıp global rom kuruyorlar. BL'yi geri kapatmıyorlar, kapatırlarsa cihaz çöker çünkü.
başvuruyu verdim hocam bu sefer tamam galibaFarklı romlar yüklemek için BL açılması şart hocam. Bu nedenle Çin'den ucuza getirdikleri cihazların BL'sini açıp global rom kuruyorlar. BL'yi geri kapatmıyorlar, kapatırlarsa cihaz çöker çünkü.
Bence kazanma ihtimaliniz yüksek. Gerçi şu ana kadar ithalatçı cihazlarını THH'ye şikayet etmesi için tavsiye ettiklerim arasından bir siz yaptınız bunu.ben tekrardan başvuru veriyorum o halde sizce bir şey çıkar mı kazanır mıyım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
başvuruyu verdim hocam bu sefer tamam galiba
teşekkür ederim ama 4 ay geçti üstünden umarım ben kazanırım yaBence kazanma ihtimaliniz yüksek. Gerçi şu ana kadar ithalatçı cihazlarını THH'ye şikayet etmesi için tavsiye ettiklerim arasından bir siz yaptınız bunu.