- Adım
- Serkan
- Cihazım
- redmi note 8
- Konular
- 6
e devletten sorguladım 2 IMEI içinde böyle diyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet 2 IMEI var
bu da kvkdan garanti sorgulama sonucu
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Çin cihazı daha ucuz diye Çin'den getirip global rom atıp satıyorlar hocam. Ben böyle bir şeyi kabul etmezdim şahsen ama bunun çözümü için THH'ye başvurmanız lazım. Biraz uğraştırıcı olacaktır. En azından iki IMEI de kayıtlı. Bazı ithalatçılar tek IMEI bırakıyor.nedir hocam tam cevabınız?
satın aldığım zaman bilmiyordum ya thh'ye ne yazacağım tam olarak yardımcı olabilir misiniz?Çin cihazı daha ucuz diye Çin'den getirip global rom atıp satıyorlar hocam. Ben böyle bir şeyi kabul etmezdim şahsen ama bunun çözümü için THH'ye başvurmanız lazım. Biraz uğraştırıcı olacaktır. En azından iki IMEI de kayıtlı. Bazı ithalatçılar tek IMEI bırakıyor.
Cihazın IMEI'sini, model kodunu, ithalatçısını yazıp cihazın Çin'e özel olduğunu ve oranın şebeke sistemiyle uyumlu olduğunu ancak Türkiye'de şebeke sisteminin eksik kaldığını yazacaksınız. Ayrıca resmi garantili servisinin garantiyi bozan bir işlem olarak saydığı BL kilidinin direkt ithalatçı firma tarafından açılıp içindeki yazılımın değiştirildiğini yazacaksınız. Bu durumlar öncesinde satın alan size belirtilmediği için haksızlık olduğunu ve bundan dolayı cihazın bedel iadesini istediğinizi belirteceksiniz.satın aldığım zaman bilmiyordum ya thh'ye ne yazacağım tam olarak yardımcı olabilir misiniz?
çok teşekkür ederim birazdan yazacağımCihazın IMEI'sini, model kodunu, ithalatçısını yazıp cihazın Çin'e özel olduğunu ve oranın şebeke sistemiyle uyumlu olduğunu ancak Türkiye'de şebeke sisteminin eksik kaldığını yazacaksınız. Ayrıca resmi garantili servisinin garantiyi bozan bir işlem olarak saydığı BL kilidinin direkt ithalatçı firma tarafından açılıp içindeki yazılımın değiştirildiğini yazacaksınız. Bu durumlar öncesinde satın alan size belirtilmediği için haksızlık olduğunu ve bundan dolayı cihazın bedel iadesini istediğinizi belirteceksiniz.
THH süreci 3-4 aya kadar sürebiliyor bu arada.
yazdım da bakar mısın? Doğru olmuş mu?çok teşekkür ederim birazdan yazacağım
Cihazın IMEI'sini, model kodunu, ithalatçısını yazıp cihazın Çin'e özel olduğunu ve oranın şebeke sistemiyle uyumlu olduğunu ancak Türkiye'de şebeke sisteminin eksik kaldığını yazacaksınız. Ayrıca resmi garantili servisinin garantiyi bozan bir işlem olarak saydığı BL kilidinin direkt ithalatçı firma tarafından açılıp içindeki yazılımın değiştirildiğini yazacaksınız. Bu durumlar öncesinde satın alan size belirtilmediği için haksızlık olduğunu ve bundan dolayı cihazın bedel iadesini istediğinizi belirteceksiniz.
THH süreci 3-4 aya kadar sürebiliyor bu arada.
Olmuş ama faturanız elinizde ise aldığınız tarihi falan da ekleyin.yazdım da bakar mısın? Doğru olmuş mu?
üstüne mesaj yazamıyorum. kaydedip gönderdiğim için ya ilk kisimlarda fatura tarihini mensis no falan ekledimOlmuş ama faturanız elinizde ise aldığınız tarihi falan da ekleyin.
Ayrıca şu bilgiyi de ekleyin: M1908C3JG kod adı olan cihazlar Türkiye'de satılması uygun olan cihazlar, M1908C3JI kod adı olan cihazlar Hindistan'da satılması uygun olan cihazlar, M1908C3JE kod adı olanlar sadece Çin'de satılması uygun an cihazlar. Çünkü o ülkelerin kanunlarına ve şebeke sistemlerine göre farklı cihazlar üretilmektedir.
Hani cihazın uygun olmadığını kanıtlamak amacıyla bu bilgiyi de verebilirsin hocam.
başvurumu kapatıp tekrar başvurup bu dediğinizi yazayimOlmuş ama faturanız elinizde ise aldığınız tarihi falan da ekleyin.
Ayrıca şu bilgiyi de ekleyin: M1908C3JG kod adı olan cihazlar Türkiye'de satılması uygun olan cihazlar, M1908C3JI kod adı olan cihazlar Hindistan'da satılması uygun olan cihazlar, M1908C3JE kod adı olanlar sadece Çin'de satılması uygun an cihazlar. Çünkü o ülkelerin kanunlarına ve şebeke sistemlerine göre farklı cihazlar üretilmektedir.
Hani cihazın uygun olmadığını kanıtlamak amacıyla bu bilgiyi de verebilirsin hocam.
Olmuş ama faturanız elinizde ise aldığınız tarihi falan da ekleyin.
Bedel iadesi yazan hocam. Zaten bir onunla bedel iadesini istemiş olursunuz.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam bu kısımda hangisini seçmem gerekiyor?