- Adım
- Serkan
- Cihazım
- redmi note 8
- Konular
- 6
Global sürüm hocam. Bu sürümde Türkiye, Rusya, Hindistan vb ayrımlar yok. Uluslararası kullanıma uygun hazırlanmış genel bir sürüm.Arkadaşlar merhaba RCOMIXM hangi ülkeye ait bir türlü bulamadim
ya anladım peki telefonumun IMEI sorguladığım zaman global değil yazıyor xiomi resmi sitesindeGlobal sürüm hocam. Bu sürümde Türkiye, Rusya, Hindistan vb ayrımlar yok. Uluslararası kullanıma uygun hazırlanmış genel bir sürüm.
Rom Global ama cihaz değil. Cihaz Çin cihazı. Model numarası E ile bitiyor çünkü. Çin'den gelen cihaza Global romu yüklemişler ve size denk gelmiş.ya anladım peki telefonumun IMEI sorguladığım zaman global değil yazıyor xiomi resmi sitesinde
anladım tr garantili aldım nisanda bir zararı olur mu benim için?Rom Global ama cihaz değil. Cihaz Çin cihazı. Model numarası E ile bitiyor çünkü. Çin'den gelen cihaza Global romu yüklemişler ve size denk gelmiş.
TR Garantili aldınız ama resmi garantili değil bu cihaz. Resmi olmayan ithalatçı garantili cihazdır. Arama uygulamasında *#06# kodunu girin, çıkan iki IMEI'yi de kontrol edin. Bazı İttihatçılar tek IMEI atıp diğerini başka bir cihaza atıyorlar (illegal bir durum).anladım tr garantili aldım nisanda bir zararı olur mu benim için?
Nisan ayında aldım Hepsiburada dan bvbmarket adlı satıcıdan imeiler kvk garantiliymiş sorguladığım zaman kvkdan cihaz gözüküyorTR Garantili aldınız ama resmi garantili değil bu cihaz. Resmi olmayan ithalatçı garantili cihazdır. Arama uygulamasında *#06# kodunu girin, çıkan iki IMEI'yi de kontrol edin. Bazı İttihatçılar tek IMEI atıp diğerini başka bir cihaza atıyorlar (illegal bir durum).
Çin cihazı kırsalda 4G çekmeme sorunu yaşar (Türk Telekom ve Vodafone'da). Bir de gelen global güncellemeleri Çin cihazlarında sorun çıkartabiliyor. Yeni aldıysanız iade etmenizi tavsiye ederim.
e devletten mi sorgulayayim?TR Garantili aldınız ama resmi garantili değil bu cihaz. Resmi olmayan ithalatçı garantili cihazdır. Arama uygulamasında *#06# kodunu girin, çıkan iki IMEI'yi de kontrol edin. Bazı İttihatçılar tek IMEI atıp diğerini başka bir cihaza atıyorlar (illegal bir durum).
Çin cihazı kırsalda 4G çekmeme sorunu yaşar (Türk Telekom ve Vodafone'da). Bir de gelen global güncellemeleri Çin cihazlarında sorun çıkartabiliyor. Yeni aldıysanız iade etmenizi tavsiye ederim.
Evet, e-Devlet'ten IMEI sorgulama yazarsanız çıkar. Bir de dikkat edin, 2 IMEI olması gerek.Nisan ayında aldım Hepsiburada dan bvbmarket adlı satıcıdan imeiler kvk garantiliymiş sorguladığım zaman kvkdan cihaz gözüküyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
e devletten mi sorgulayayim?
e devletten sorguladım 2 IMEI içinde böyle diyor.TR Garantili aldınız ama resmi garantili değil bu cihaz. Resmi olmayan ithalatçı garantili cihazdır. Arama uygulamasında *#06# kodunu girin, çıkan iki IMEI'yi de kontrol edin. Bazı İttihatçılar tek IMEI atıp diğerini başka bir cihaza atıyorlar (illegal bir durum).
evet 2 IMEI varEvet, e-Devlet'ten IMEI sorgulama yazarsanız çıkar. Bir de dikkat edin, 2 IMEI olması gerek.
bu da kvkdan garanti sorgulama sonucuEvet, e-Devlet'ten IMEI sorgulama yazarsanız çıkar. Bir de dikkat edin, 2 IMEI olması gerek.