- Adım
- Yağız
- Cihazım
- Mi 6
- Konular
- 21
Bende 3.3.2b-0301 var sıkıntı olur mu sizce ?
ne desem yalan olur bu yönde bir bilgi görmedim telegram grubunda bi sorun isterseniz.
Bende 3.3.2b-0301 var sıkıntı olur mu sizce ?
teşekkür ederimne desem yalan olur bu yönde bir bilgi görmedim telegram grubunda bi sorun isterseniz.
One os romun En büyük sıkıntısı zaten bu. Telefonun uyanmama sorunu var. Yazılımsal durduk yere yeniden başlatıyor . Ben bütün romlari denedim en akıcı ve en iyi rom globalEA rom. Sistem uygulamaları ni guncelleyebiliyorsun.Rom u dün kurdum , sistem animasyonlarının akıcılığı çok hoşuma gitti .
Eski rom da dokunmatik hassasiyeti ile ciddi sorunlar yaşadım.bu rom da öyle bir sorun söz konusu değil.
Bugün dikkatimi çeken bir olay ekran kilitliyken ekranda 1ms lik aydınlanıp kapanma oluyor .Daha kontrol edemedim ama umarım bildirimlerde alakalı bir durumdur.
Bildirimlerin gelmesi, ses açıp kapama görsellerinin akıcılığı ios bildirimlerine ,animasyonuna çok yaklaşmış .
Klonlu uygulamalarda ,uygulama klonlama yaparken cihaz restart yapıyor , oluşturulan klonlu uygulama çalışmıyor.
selam hangi twrp sürümü ile geçtinizRom u dün kurdum , sistem animasyonlarının akıcılığı çok hoşuma gitti .
Eski rom da dokunmatik hassasiyeti ile ciddi sorunlar yaşadım.bu rom da öyle bir sorun söz konusu değil.
Bugün dikkatimi çeken bir olay ekran kilitliyken ekranda 1ms lik aydınlanıp kapanma oluyor .Daha kontrol edemedim ama umarım bildirimlerde alakalı bir durumdur.
Bildirimlerin gelmesi, ses açıp kapama görsellerinin akıcılığı ios bildirimlerine ,animasyonuna çok yaklaşmış .
Klonlu uygulamalarda ,uygulama klonlama yaparken cihaz restart yapıyor , oluşturulan klonlu uygulama çalışmıyor.