- Adım
- Turan
- Cihazım
- Xiomi Mi 8 SE
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- MIUI 10 MiRoom 9.9.3 Beta
- Telefon Modeli
- Xiomi Mi 8 SE
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Arkadaslar merhaba n11 üzerinden dün Xiomi mi 8 SE telefonu aldım daha önce hiç xiomi kullanmadım veya hiç andoid bilgim olmadı ben dün telefonu kullandım bugün sim kartımı taktım ancak sinyal veya veri bağlantısı yoktu. Vodafone u aradım bazı ayarlar yaptırdılar sonrasında olmayınca telefonu aldığınız yer ile görüşün vb. dediler.İnternetten biraz araştırdım rom lar falan yazıyor ben rom ne demek nasıl atılır hangi romu atacağımı bilmiyorum.MlUI surumu falan vardı sanırsam ona baktım MIUI sürümü MIUI 10 MiRoom 9.9.3 Beta yazıyor. Acaba dolandırılmış olma gibi bir ihtimalım varmı telefon herşeyiyle güzel çalışıyor ancak sim kart olayı tek sorunum.Wifi ye bağlanınca sinyal var gözüküyor ancak kimseyi arayamıyorum wifiyi kapayınca sinyali de yok gösteriyor.Sonra wifi ye bağlanıp uçak moduna alıp kapatınca yine sinyal var ancak kimseyi arayamıyorum.
Telefonun ithalatçı garantisi var gösteriyor ona yollamalıyımıyım veya herhangi bir vodafone mağazasında veya telefoncuda bunu halledebilirler mi?
Eğer halledilemiyorsa rom nedir nasıl atılır bunlara biraz baktım hiç bilmeyen biri için yazabilir veya konu linki atabilirmisiniz Xiomi Mi 8 SE için bir konu vardı ancak dediğim gibi bana karışık geldi ve çok fazla bir şey anlayamadım lütfen ayrıntılı şekilde anlatabilir misiniz? Teşekkürler.
Telefonun ithalatçı garantisi var gösteriyor ona yollamalıyımıyım veya herhangi bir vodafone mağazasında veya telefoncuda bunu halledebilirler mi?
Eğer halledilemiyorsa rom nedir nasıl atılır bunlara biraz baktım hiç bilmeyen biri için yazabilir veya konu linki atabilirmisiniz Xiomi Mi 8 SE için bir konu vardı ancak dediğim gibi bana karışık geldi ve çok fazla bir şey anlayamadım lütfen ayrıntılı şekilde anlatabilir misiniz? Teşekkürler.