Yardım Xiomi mi 8 SE

turanak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Turan
Cihazım
Xiomi Mi 8 SE
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 10 MiRoom 9.9.3 Beta
Telefon Modeli
Xiomi Mi 8 SE
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaslar merhaba n11 üzerinden dün Xiomi mi 8 SE telefonu aldım daha önce hiç xiomi kullanmadım veya hiç andoid bilgim olmadı ben dün telefonu kullandım bugün sim kartımı taktım ancak sinyal veya veri bağlantısı yoktu. Vodafone u aradım bazı ayarlar yaptırdılar sonrasında olmayınca telefonu aldığınız yer ile görüşün vb. dediler.İnternetten biraz araştırdım rom lar falan yazıyor ben rom ne demek nasıl atılır hangi romu atacağımı bilmiyorum.MlUI surumu falan vardı sanırsam ona baktım MIUI sürümü MIUI 10 MiRoom 9.9.3 Beta yazıyor. Acaba dolandırılmış olma gibi bir ihtimalım varmı telefon herşeyiyle güzel çalışıyor ancak sim kart olayı tek sorunum.Wifi ye bağlanınca sinyal var gözüküyor ancak kimseyi arayamıyorum wifiyi kapayınca sinyali de yok gösteriyor.Sonra wifi ye bağlanıp uçak moduna alıp kapatınca yine sinyal var ancak kimseyi arayamıyorum.

Telefonun ithalatçı garantisi var gösteriyor ona yollamalıyımıyım veya herhangi bir vodafone mağazasında veya telefoncuda bunu halledebilirler mi?
Eğer halledilemiyorsa rom nedir nasıl atılır bunlara biraz baktım hiç bilmeyen biri için yazabilir veya konu linki atabilirmisiniz Xiomi Mi 8 SE için bir konu vardı ancak dediğim gibi bana karışık geldi ve çok fazla bir şey anlayamadım lütfen ayrıntılı şekilde anlatabilir misiniz? Teşekkürler.

turanak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Turan
Cihazım
Xiomi Mi 8 SE
Konular
1
hocam ben gayet iyi anladım dediklerinizi sanırım telefonu pc ye bağladık ilk adb yi açıcaz sanırsam açtıktan sonra ne yapacağız direk telefona oto mu kuracak yoksa dosya dizinine mi dosya diziniyse ne yapmamız gerek ve driverlar nasıl yüklenir biri cevap yazabilirmi cahillik başa bela

OyunClash

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Oyun Clash
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
15
Hocam biliyorum da anlatmak istemiyorum. Belki bir yeri yanlış anlatırım. Sonra telefon bozulur. Sorumluluk almak istemiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rom işlerinden anlayan bir tanıdığınız varsa ona yaptırın bence

Son düzenleme:

turanak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Turan
Cihazım
Xiomi Mi 8 SE
Konular
1
Hocam biliyorum da anlatmak istemiyorum. Belki bir yeri yanlış anlatırım. Sonra telefon bozulur. Sorumluluk almak istemiyorum.

hiç xiomi kullanan tanıdığım yok peki anlatmanızı istemiyeceğim bu yapacağımız işlemler en fazla kaç dakika sürer bir arkadaş her güncellemeden sonra yapacaksın demiş te

veya telefoncular bunu yapabilir mi acaba en azından bunu biliyor musunuz

OyunClash

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Oyun Clash
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
15
Hocam önce ADB'yi kurun. Sonra modem dosyasını indirin.

Sonra bunu WİNRAR ile klasöre çıkartın. Telefonu kapatıp ses kısma ve güç tuşları ile fastboot moduna alın. Bilgisayara bağlayın. Program ne derse onu yapın.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
hiç xiomi kullanan tanıdığım yok peki anlatmanızı istemiyeceğim bu yapacağımız işlemler en fazla kaç dakika sürer bir arkadaş her güncellemeden sonra yapacaksın demiş te

veya telefoncular bunu yapabilir mi acaba en azından bunu biliyor musunuz

Bakın önce bu linkte ki dosyayı PC'ye kurun.

Uygulama - Hızlı Adb Kurulumu V.1.4.3

Kurulum bittikten sonra PC'yi kapatıp açın. Daha sonra bu linki OKUYARAK ve anlatılan adımları uygulayarak modem dosyasını yükleyin.

Bu işlerin cahillikle veya acemilikle alakası yok hocam,sadece sakin sakin okuyun ve uygulayın...

Rehber - MI 8 SE v9.5.16 Modem Dosyası Yükleme Aracı - Şebeke Sorunu Çözümü [ PC / TWRP ]

turanak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Turan
Cihazım
Xiomi Mi 8 SE
Konular
1
Bakın önce bu linkte ki dosyayı PC'ye kurun.

Uygulama - Hızlı Adb Kurulumu V.1.4.3

Kurulum bittikten sonra PC'yi kapatıp açın. Daha sonra bu linki OKUYARAK ve anlatılan adımları uygulayarak modem dosyasını yükleyin.

Bu işlerin cahillikle veya acemilikle alakası yok hocam,sadece sakin sakin okuyun ve uygulayın...

Rehber - MI 8 SE v9.5.16 Modem Dosyası Yükleme Aracı - Şebeke Sorunu Çözümü [ PC / TWRP ]
çok sağolun dediğiniz herşeyi anladım ancak bootloader açık olmalıdır yazıyor onda bir sorun çıkar mı acaba ve ilk adc yi kurarken telefon pcye bağlı olacak mı tüm sorularım bu kadar

adb*

OyunClash

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Oyun Clash
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
15
çok sağolun dediğiniz herşeyi anladım ancak bootloader açık olmalıdır yazıyor onda bir sorun çıkar mı acaba ve ilk adc yi kurarken telefon pcye bağlı olacak mı tüm sorularım bu kadar
Hocam sizde eğer MI room varsa zaten bootloader açıktır demektir. Zaten çoğu satılan MI 8 SE telefonların Bootloader kilidi açılıp içine custom rom kurulup satılıyor.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104

adb*

Bu kablo işini büyütmeyin bu kadar. PC'ye takılı kalsın kablo hiç bir şey olmaz. BL kilidiniz açıktr zaten yoksa nasıl miroom yüklenecek

OyunClash

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Oyun Clash
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
15
Bu kablo işini büyütmeyin bu kadar. PC'ye takılı kalsın kablo hiç bir şey olmaz. BL kilidiniz açıktr zaten yoksa nasıl miroom yüklenecek
Aynen hocam.

Hocam yükleyebildiniz mi?

Son düzenleme:

turanak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Turan
Cihazım
Xiomi Mi 8 SE
Konular
1
merhaba ben az önce işleme
Aynen hocam.

Hocam yükleyebildiniz mi?
Hocam başlayacaktım şimdi aklıma son bir soru geldi bunu bu şekilde yüklemek garantisine veya herhangi bir bakım servisine gönderdiğimizde sorun çıkarmaz değil mi?

Arkadaşlar biri görürse yazabilirmi az önce yapacak olduğum işlemler garanti ye vb. zarar vermez değil mi

Son düzenleme: