Yardım Xiomi mi 8 SE

turanak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Turan
Cihazım
Xiomi Mi 8 SE
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 10 MiRoom 9.9.3 Beta
Telefon Modeli
Xiomi Mi 8 SE
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaslar merhaba n11 üzerinden dün Xiomi mi 8 SE telefonu aldım daha önce hiç xiomi kullanmadım veya hiç andoid bilgim olmadı ben dün telefonu kullandım bugün sim kartımı taktım ancak sinyal veya veri bağlantısı yoktu. Vodafone u aradım bazı ayarlar yaptırdılar sonrasında olmayınca telefonu aldığınız yer ile görüşün vb. dediler.İnternetten biraz araştırdım rom lar falan yazıyor ben rom ne demek nasıl atılır hangi romu atacağımı bilmiyorum.MlUI surumu falan vardı sanırsam ona baktım MIUI sürümü MIUI 10 MiRoom 9.9.3 Beta yazıyor. Acaba dolandırılmış olma gibi bir ihtimalım varmı telefon herşeyiyle güzel çalışıyor ancak sim kart olayı tek sorunum.Wifi ye bağlanınca sinyal var gözüküyor ancak kimseyi arayamıyorum wifiyi kapayınca sinyali de yok gösteriyor.Sonra wifi ye bağlanıp uçak moduna alıp kapatınca yine sinyal var ancak kimseyi arayamıyorum.

Telefonun ithalatçı garantisi var gösteriyor ona yollamalıyımıyım veya herhangi bir vodafone mağazasında veya telefoncuda bunu halledebilirler mi?
Eğer halledilemiyorsa rom nedir nasıl atılır bunlara biraz baktım hiç bilmeyen biri için yazabilir veya konu linki atabilirmisiniz Xiomi Mi 8 SE için bir konu vardı ancak dediğim gibi bana karışık geldi ve çok fazla bir şey anlayamadım lütfen ayrıntılı şekilde anlatabilir misiniz? Teşekkürler.

OyunClash

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Oyun Clash
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
15
merhaba ben az önce işleme

Hocam başlayacaktım şimdi aklıma son bir soru geldi bunu bu şekilde yüklemek garantisine veya herhangi bir bakım servisine gönderdiğimizde sorun çıkarmaz değil mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar biri görürse yazabilirmi az önce yapacak olduğum işlemler garanti ye vb. zarar vermez değil mi
Hocam zaten custom rom kurulu ise garantili değildir.

Oyla:

fatihx61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FatihKara
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
38
Hocam 2 yıl ithalat garantili yazıyordu aldığım yerde dolandırıldık mı
Telefonu kapatıp açtığında mi logosunun altında unlocked yazıyor mu? Bir de telefonu ilk kurduğunda Türkçe var mıydı?

Oyla:

cantara40

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
433
Hocam mümkün olduğu kadar basit anlatmaya çalışacağım :)

Mi8 SE global olarak satışa sunulan bir cihaz değil ve cihazınızın üzerinde orijinal rom yok. Satıcı ülkemiz için uygun olmayan bir cihaz getirmiş ve orijinal yazılımı değiştirerek size satmış. Bu durumda size sunulan garantinin geçerli olmama ihtimali olduğu gibi cihazınızda şu an olduğu gibi ilerleyen dönemlerde de yazılımsal sıkıntılar yaşamanız son derece olası. Dolayısıyla öncelikli tavsiyem işlem yapmadan cihazı iade etmeniz yönünde olacak.

Mutlaka kullanmak istiyorum derseniz android bilginizin üst seviye olmasa dahi en azında orta düzeyde olması gerekli. Sizin için referans olabilecek bir kaç konu linki ekleyeceğim. Bunları dikkatlice okuduktan sonra cihazı kullanıp kullanmamaya karar vermenizi öneririm.

Rehber - Mi 8 SE İlk Alım Ve İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Update ve Sıfırlama/Gcam/Volte/Netflix)
Ana Başlık - Sıkça Sorulan Sorular

Oyla:

HüseyinErkam

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyinerkam
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Se
Konular
10
Hocam eğer iade şansınız varsa hemen iade edin görünüşe göre yazılım, twrp bilgilerini çok bilmiyorsunuz mi 8 se de bu işlemleri çokça kullanmak gerekiyor iade edip hemen bi global cihaz almanızı tavsiye ederim

Oyla:

turanak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Turan
Cihazım
Xiomi Mi 8 SE
Konular
1
Hocam mümkün olduğu kadar basit anlatmaya çalışacağım :)

Mi8 SE global olarak satışa sunulan bir cihaz değil ve cihazınızın üzerinde orijinal rom yok. Satıcı ülkemiz için uygun olmayan bir cihaz getirmiş ve orijinal yazılımı değiştirerek size satmış. Bu durumda size sunulan garantinin geçerli olmama ihtimali olduğu gibi cihazınızda şu an olduğu gibi ilerleyen dönemlerde de yazılımsal sıkıntılar yaşamanız son derece olası. Dolayısıyla öncelikli tavsiyem işlem yapmadan cihazı iade etmeniz yönünde olacak.

Mutlaka kullanmak istiyorum derseniz android bilginizin üst seviye olmasa dahi en azında orta düzeyde olması gerekli. Sizin için referans olabilecek bir kaç konu linki ekleyeceğim. Bunları dikkatlice okuduktan sonra cihazı kullanıp kullanmamaya karar vermenizi öneririm.

Rehber - Mi 8 SE İlk Alım Ve İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Update ve Sıfırlama/Gcam/Volte/Netflix)
Ana Başlık - Sıkça Sorulan Sorular
Anlıyorum zaten firma ile iletişime geçtiğimde bana kanun namesi atarak telefonun teknik servise gidip incelendikten sonra sorun varsa iade edebileceğim gibi bir kanun atmıştı.Eğer bu telefon bu şekilde teknik servise giderse hatalı olduğu anlaşılacaktır değil mi ?

Hocam eğer iade şansınız varsa hemen iade edin görünüşe göre yazılım, twrp bilgilerini çok bilmiyorsunuz mi 8 se de bu işlemleri çokça kullanmak gerekiyor iade edip hemen bi global cihaz almanızı tavsiye ederim
bende o şekilde yapmaya çalışıyorum

Oyla:

cantara40

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
433
Anlıyorum zaten firma ile iletişime geçtiğimde bana kanun namesi atarak telefonun teknik servise gidip incelendikten sonra sorun varsa iade edebileceğim gibi bir kanun atmıştı.Eğer bu telefon bu şekilde teknik servise giderse hatalı olduğu anlaşılacaktır değil mi ?

bende o şekilde yapmaya çalışıyorum
Uzaktan yapılan satışlarda 15 gün içerisinde koşulsuz cayma hakkınız vardır hocam. Bu söyledikleri madde 6 ay içerisinde arızalanan cihazlar için geçerli.

Satıcınız da iyi niyetli değil, kesinlikle iade edin cihazı. Hatta satıcı ismini de ekleyebilirseniz sizden sonra cihaz alacak arkadaşlar için de referans olur.

Oyla:

turanak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Turan
Cihazım
Xiomi Mi 8 SE
Konular
1
Uzaktan yapılan satışlarda 15 gün içerisinde koşulsuz cayma hakkınız vardır hocam. Bu söyledikleri madde 6 ay içerisinde arızalanan cihazlar için geçerli.

Satıcınız da iyi niyetli değil, kesinlikle iade edin cihazı. Hatta satıcı ismini de ekleyebilirseniz sizden sonra cihaz alacak arkadaşlar için de referans olur.
Aman Allah'ım doğru mu bu dediğiniz bir kanun vs. atabilirmisiniz bunun hakkında şuan satıcıya ne demem gerekiyor ortadan falan kaybolamaz değil mi n11 den almıştım ne yapmam gerektiğini adım adım söyler misiniz

Satıcı ismini mutlaka ekleyeceğim şu an babam bakıyor iade işlemleri için adamda çok kızgın başka bir markadan alacaktık ben ısrar ettim ve başımıza gelmeyen kalmadı

Oyla:
Üst Alt