- Adım
- Burak KOCA
- Cihazım
- Xiaomi Mi6
- Konular
- 4
Xioami Redmi Note 5 modelini tanıtmaya yakınken canlı görseli’de sızdı. Telefon tasarım olarak çok şık olmuş. Çerçeveler yeni trend kadar olmasada hatrı sayılır daratma sağlanmış. Görsele bakıldığında 18:9 ekran formatı kullanılan telefonda büyük olasılıkla 2160×1080 çözünürlük olacak.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Paylasiminiz için teşekkürler hocam, Xiaomi nin ilk 18:9 ekran formatlı cihazi olacağı için merak ediyorum
Üreticiler nedense 5.2 inc cihaza 5.5 inclik 18:9 ekran ekran koymuyor. Furya hep 5.5 inclik cihaza 6 inclik 18:9 ekran ile ilerliyor.
Mi7 de Umarim Mi6 boyutunda fakat 5.5 inc 18:9 ekran ile gelir. Rahatça kullanilabilen bir cihaz olur bu sayede. Ya da Mate 10 gibi bir tasarim ortaya koyarlarsa cok cok daha iyi olur ama, Xiaomi den biraz fazla şey beklemis olurum sanirim. Hem 16:9 ekran, hem cok iyi ekran kasa orani, hem de ön tarafta parmak izi okuyucu. Aradığım 3 lü. Birde bunu 5.2 inclik cihaza boyutunda 5.5 inc ekran civarinda ve 3500 mah. Batarya ile yapabilirlerse, benim gözümde kral olur Bakalim sesimi duyan olacak mi?
[doublepost=1511193019,1511192941][/doublepost]
Snapdragon 625 ve Band 20 yok Note 4 e göre ilerleme değil gerileme gibi görülüyor ki en azından band 20 var bizde, inşallah böyle birşey yapmazlar.
[doublepost=1511190765][/doublepost]O zaman bende bir link paylaşayım da keyfimiz yerine gelsin
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Xiaomi son zamanlarda donanim acisindan geri giderek, maliyeti iyice kisiyor sanirim hocam. Mi Note 3te bile amiral gemisi Chipseti biraktilar.
[doublepost=1511193105][/doublepost]
Ben yeni bir cihaz arayışında değilimki, bende zaten şu an Xiaomi'nin Kral'ı Mi Max 2 var ve 2 sene daha kullanma düşüncesindeyim....ama bu 18:9 trendi bu şekilde devam ederse, işimiz zor ve Mi Max 2 bu durumda benimle birlikte öbür dünyaya gider....çok küçük bir ihtimal bile olsa, 16:9 boyutunda ve 6,44 den daha büyük ekranlı, Xiaomi haricinde bir telefon çıkacak olursa ve beğenirsem, belki alabilirim ilerde...ama o da belki
Hocam size gidecek cihaz Mate 10 tadinda Xiaomi üretimi bir cihaz olur. Hatta bana daha çok gider bu sefer Bakalim Mi7, Mi note 4 veya Mi7 Plus gelirse nasıl gelecek Umarim Mate 10u örnek alirlar.