Yardım Xioami Power Bank 10000 mah Sorunu ?

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Arkadaşlar xioami power bank aldım internetten 1-2 gün önce ve sonra teyit ettim orjinal olduğunu neyse cihazımı şarja taktım ve en fazla 1300 mah şarj ettiğini gördüm bu normal mi çünkü 2000 mah'a kadar çıkıyor normal şarj cihazımda .
Neden böyle acaba bende mi bir sorun var yoksa cihazda mı ?

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Edit: Stock romda da aynı şekilde darbeden dolayı cihaz zarar görmüş olabilir mi kargoyla gelirken falan max 1300 mah alabiliyorum kısa kabloyla şarj ettiğime eminim çok yavaş değil ama gerçek değeri yansıtmıyor. Genellikle 1000 mah civarı alıyorum kendi şarj cihazıyla 2000 mah kadar çıkıyorum biri bana foto atabilir mi bu power bank kullanıp şarj sonucunu paylaşsa veya ampere uygulaması ile kaç mah değer aldığını acaba cihazım eski diye falan diye mi bir türlü anlamadım :(
Hocam yazılımsal uygulamalar pek doğru ölçüm yapmıyor. Usb ampermetre ile ölçüp en net sonucu alabilirsiniz.

Oyla:

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
hocam tamam da zaten geç şarj oluyor önemli olan değerler değil hocam yavaş şarj oluyor ki değerler bence yanlış değil dediğim gibi yavaş

Oyla:

MySun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet ihsan
Cihazım
mi 5
Konular
0
2000mA veriyor bendeki power bank. Başka telefonlarla deneyin bence, tabi 2000mA desteklediginden emin olun.

Oyla:

f.oksuz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fatih
Cihazım
LeMax2 6/128
Konular
15
farklı bir telefon ile deneyin hocam şarj cihazınızı. ayrıca kablo konusunu da yabana atmayın. ucuz kablolar 0,5-1a akım geçirir. dolayısı ile yavaş şarj etmeye sebep verirler. cihazınızı en fazla 1 veya 1,5 saatte tam şarj olması lazım kanaatimce.
telefonunuz normal şarjda(duvar tipi), ne kadar zamanda tam doluyor. eğer duvar tipi şarjda 2-3 saatte doluyorsa, power bankın da o şekilde şarj etmesi normaldir.

Oyla:

MySun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet ihsan
Cihazım
mi 5
Konular
0
GM 5 plus, type C olduğu için kendi kablosu değil tabi, ugreen kısa kablo.
Kendi aleti 2300 üzeri.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Nerden aldığına dair link atar mısınız?
Öncelik le benim powerbank 10.000 lik slim versiyon ve 2000 civarı akım değişiyor cihaz da mı 4. Kendi kısa kablosunu kullanıyorum kutudan çıktı. Ampere uygulaması da doğru çalışıyor bizim cihazda. Birebir farklı aletler takarak teyit ettim. Prizden 2000 lik akım çekiyorsa powerbank yada kablo da sıkıntı olabilir

Oyla:

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30

buradan aldım hocam kesinlikle eminim yavaş akımdan ziyade zaten normal şarj cihazına göre yavaş şarj oluyor saat olarakta normal prizden 2000 mah alırken kendi kutusundan gelen kısa kabloyla 1300 mah alıyor en fazla sonra düşüyor zaten bir diğer durum ise kendi şarj cihazımdaki kablo ile denedim sonuç aynı mi verify den kontrol ettim orjinal görünüyor.Alalı 1 hafta anca oldu ne yapmam gerek farklı telefonda yok ki ya o sıkıntı makine de mi sorun var yurtiçi kargoyla geldi bu arada 2 kere tam dolum yaptı 1 dişte şarjı var cihazımı sadece yavaş dolduruyor başka bir sorunum yok.

Oyla:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Powerbankta sorun yok bence, şarj kablosundan da değil gibi. Cihazın üstünde kernel falan var mı yada root ile sistem ayarlarıyla oynadınız mı? Bunlar etkili olabilir. Tavsiyem sıfırdan mi flash ile yazılım kurmanız. Bu durumun başka açıklamasını göremiyorum. Yinede farklı cihazda deneyerek hızlı şarjı teyit edebilirsiniz

Oyla:

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Powerbankta sorun yok bence, şarj kablosundan da değil gibi. Cihazın üstünde kernel falan var mı yada root ile sistem ayarlarıyla oynadınız mı? Bunlar etkili olabilir. Tavsiyem sıfırdan mi flash ile yazılım kurmanız. Bu durumun başka açıklamasını göremiyorum. Yinede farklı cihazda deneyerek hızlı şarjı teyit edebilirsiniz
başka bir romda idim sonra fastboottan stock roma döndüm sonuç yine aynı bana sorarsanız sorun powerbankta prizden 2000 mah alıyorum diyorum zaten hocam prizde sorun yok powerbank ile dolum yaparken alamıyorum bu değeri yavaş şarj normal kullanmda da da olsa o zaman anlarım yani . İlk kez aldım şansıma oda böyle çıktı ..

Oyla:

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Konu güncel arkadaşlar yavaş şarjın sebebi ne olabilir acaba geri iade ettim yine almayı düşünüyorum ama çekiniyorum. Stock romda da denedim hızlı şarj yapmıyor kesinlikle ama orjinaldi başka cihazlarda da denedim şarj etme anlamında sıkıntı yoktu çünkü 2 kere tam dolum yapmıştı Mi 4 te kullanan var mı acaba bu powerbankı cihazdan mı kaynaklı ?

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt