Benim bu forumdaki görevim siz ve sizin gibi yardıma ihtiyacı olan forum üyelerine yardım edip cihazlarını kurtarmak.
Forumda her şeyin anlatımı mevcut, kullanıcılar forumda gezip cihazlarını düzeltemiyorlarsa ve benden destek istiyorsa, eğer kolay bir şey ise linl verir geçerim, zor ise kişinin bilgi seviyesine bakarım. Bilgi seviyesi yeterli ise anlatırım. Yetersiz ise cihazı elime ister ücretli şekilde yaparım. Bunun yanında bir de işlemin zorluk seviyesi, ulaşılabilirlik seviyesi var. Eğer çözüm kullanıcı tarafından ulaşılabilir değilse de elime isterim ve ücretli yaparım.
Sizin durumunuzda bilgi seviyeniz malesef yeterli değil. Mtp değil, MTK işlemcili bir cihaza TP yapıp 9008 yani EDL moda almaya ve bu modda yazılım atmaya çalışıyorsunuz. Buradan bilgi seviyenizim yetersiz olduğunu görüyorum. Diğer yandan çözümün ulaşılabilirliği de sizin ulaşabileceğiniz bir seviyede görünmediğinden sizin bana atmış olduğunuz yardım mesajınıza bu teklifte bulundum.
Eğer herkes sizin gibi düşünseydi,
bu konuda tonlarca referansım, tonlarca sizin gibi kullanıcıların cihazını kurtarmışlığım olmazdı. Herkes yeni cihaz almak zorunda kalır, ellerindeki cihazlar ya o şekilde çöpü boylardı ya da daha kötü duruma gelip yine çöpe giderlerdi.
Benim burada sizin iyiliğinizi düşünüp size sunduğum bu teklife bu şekilde saldırgan bir tutumla vermiş olduğunuz yanıt malesef ki insanı üzüyor. En başında her yeri biribirine değdirin, kıvılcımlar çıkana kadar devam edin demeliydim galiba doğrusunu söylemektense. İyi günler dilerim.