Çözüldü Xioami Mi Play Hard Brick Oldu lütfen yardım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tarik2634

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tarık
Cihazım
Xioami Mi Play
Meslek
Teknik servis
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
lotus_global_images_V10.2.5.0.OFIMIXM_20190612.0000.00_8.1_global
Telefon Modeli
Xioami Mi Play
Bootloader Kilidi
Açık
xioami mi play kapandı açılmıyor ne yaptıysam olmad telefonun arkasını açtım 1 tane GND noktası var onla başka bir yere tel değdirdim sadece telefonun ışığı yanıyor lütfen yardım edin...

tarik2634

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tarık
Cihazım
Xioami Mi Play
Meslek
Teknik servis
Konular
6
yahu bune arkadaş herkes para derdine düşümüş.forum değil ticarethane sanki.şurda yardım edecek biri yok.ben bu telefonu er veya geç yaparım sizde çok bilgin olduğunuz için yardımcı olamadığınız arkadaşlardan para karşılığı hizmet yapın

Oyla:

brabbit

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Xiaomi MI 5S
Konular
22
yahu bune arkadaş herkes para derdine düşümüş.forum değil ticarethane sanki.şurda yardım edecek biri yok.ben bu telefonu er veya geç yaparım sizde çok bilgin olduğunuz için yardımcı olamadığınız arkadaşlardan para karşılığı hizmet yapın
Madem yapabileceğin bir şey kendin yap o zaman. Yapamıyorsan da demek ki gerçekten emek ve bilgi isteyen bir iştir. Bunun da haliyle bir karşılığı olmalı değil mi? Bizzat kendim defalarca yardımcı olduğunu gördüm Zenex hocamın. Gerçekten yapabileceğiniz bir şey değil ki size bu şekilde bir teklif yapmış.

Oyla:

tarik2634

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tarık
Cihazım
Xioami Mi Play
Meslek
Teknik servis
Konular
6
Madem yapabileceğin bir şey kendin yap o zaman. Yapamıyorsan da demek ki gerçekten emek ve bilgi isteyen bir iştir. Bunun da haliyle bir karşılığı olmalı değil mi? Bizzat kendim defalarca yardımcı olduğunu gördüm Zenex hocamın. Gerçekten yapabileceğiniz bir şey değil ki size bu şekilde bir teklif yapmış.
hepiniz Qualcomm 9008 filan olayıyla kurtarıyorsunuz benim cihaz mtp işlemcili mi flash filan hiçbirşey işe yaramıyor.cihazın twrpsi bile piyasaya çıkmamış. asıl emeği ben veriyorum çünkü yol gösteren yok

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Benim bu forumdaki görevim siz ve sizin gibi yardıma ihtiyacı olan forum üyelerine yardım edip cihazlarını kurtarmak.

Forumda her şeyin anlatımı mevcut, kullanıcılar forumda gezip cihazlarını düzeltemiyorlarsa ve benden destek istiyorsa, eğer kolay bir şey ise linl verir geçerim, zor ise kişinin bilgi seviyesine bakarım. Bilgi seviyesi yeterli ise anlatırım. Yetersiz ise cihazı elime ister ücretli şekilde yaparım. Bunun yanında bir de işlemin zorluk seviyesi, ulaşılabilirlik seviyesi var. Eğer çözüm kullanıcı tarafından ulaşılabilir değilse de elime isterim ve ücretli yaparım.

Sizin durumunuzda bilgi seviyeniz malesef yeterli değil. Mtp değil, MTK işlemcili bir cihaza TP yapıp 9008 yani EDL moda almaya ve bu modda yazılım atmaya çalışıyorsunuz. Buradan bilgi seviyenizim yetersiz olduğunu görüyorum. Diğer yandan çözümün ulaşılabilirliği de sizin ulaşabileceğiniz bir seviyede görünmediğinden sizin bana atmış olduğunuz yardım mesajınıza bu teklifte bulundum.

Eğer herkes sizin gibi düşünseydi, bu konuda tonlarca referansım, tonlarca sizin gibi kullanıcıların cihazını kurtarmışlığım olmazdı. Herkes yeni cihaz almak zorunda kalır, ellerindeki cihazlar ya o şekilde çöpü boylardı ya da daha kötü duruma gelip yine çöpe giderlerdi.

Benim burada sizin iyiliğinizi düşünüp size sunduğum bu teklife bu şekilde saldırgan bir tutumla vermiş olduğunuz yanıt malesef ki insanı üzüyor. En başında her yeri biribirine değdirin, kıvılcımlar çıkana kadar devam edin demeliydim galiba doğrusunu söylemektense. İyi günler dilerim.

Oyla:

tarik2634

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tarık
Cihazım
Xioami Mi Play
Meslek
Teknik servis
Konular
6
Benim bu forumdaki görevim siz ve sizin gibi yardıma ihtiyacı olan forum üyelerine yardım edip cihazlarını kurtarmak.

Forumda her şeyin anlatımı mevcut, kullanıcılar forumda gezip cihazlarını düzeltemiyorlarsa ve benden destek istiyorsa, eğer kolay bir şey ise linl verir geçerim, zor ise kişinin bilgi seviyesine bakarım. Bilgi seviyesi yeterli ise anlatırım. Yetersiz ise cihazı elime ister ücretli şekilde yaparım. Bunun yanında bir de işlemin zorluk seviyesi, ulaşılabilirlik seviyesi var. Eğer çözüm kullanıcı tarafından ulaşılabilir değilse de elime isterim ve ücretli yaparım.

Sizin durumunuzda bilgi seviyeniz malesef yeterli değil. Mtp değil, MTK işlemcili bir cihaza TP yapıp 9008 yani EDL moda almaya ve bu modda yazılım atmaya çalışıyorsunuz. Buradan bilgi seviyenizim yetersiz olduğunu görüyorum. Diğer yandan çözümün ulaşılabilirliği de sizin ulaşabileceğiniz bir seviyede görünmediğinden sizin bana atmış olduğunuz yardım mesajınıza bu teklifte bulundum.

Eğer herkes sizin gibi düşünseydi, bu konuda tonlarca referansım, tonlarca sizin gibi kullanıcıların cihazını kurtarmışlığım olmazdı. Herkes yeni cihaz almak zorunda kalır, ellerindeki cihazlar ya o şekilde çöpü boylardı ya da daha kötü duruma gelip yine çöpe giderlerdi.

Benim burada sizin iyiliğinizi düşünüp size sunduğum bu teklife bu şekilde saldırgan bir tutumla vermiş olduğunuz yanıt malesef ki insanı üzüyor. En başında her yeri biribirine değdirin, kıvılcımlar çıkana kadar devam edin demeliydim galiba doğrusunu söylemektense. İyi günler dilerim.

xenex hocam mtk olduğunu bende biliyorum hızlı yazmaktan imla hatası olabilir.bilgi seviyesi iki mesajla ölçülmez ben 3310 piyasaya sürüldüğünden beri telefonculuk yaptım elimden geçmeyen cihaz kalmadı box kutularıyla türlü türlü kablolarla uğraştım durdum.şu konuda haklısınız xioami konusunda zayıfım ama bu zayıf gördüm diye tamam yapacağın birşey yok deyip ücret karşılığında sizin yapmanız açıkçası tuhafıma gitti.aslında ondada çok zayıf sayılmam hergün yeni bir telefon çıkıyor farklı işlemcilerle kafa karışıtırıyor.xioaminin mtk işlemcili telefonları hatrı sayılır derecede az Mi play bunun bir parçası olduğunu düşünemedim nasılsa snapdragondur diye araştırma yapmadım çünkü son2 ayda yazılım attığımcihazlar hep snapdragon işlemcili.mesleği bırakıp evlenip başka bir meseleğe geçtiğimden ötürü konulardan uzağım.ben size saygısızlık yapmadım eleştirme hakkımı kullandım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca elimde doğru dürüst malzeme yok ne boxlar kaldı nede ücretli yazılım programları.elimden onlarca cihaz geçti bunun gibi aksi bir cihaz geçmedi.herşey tam usb görüyor ama bu sefer spflah tool hata veriyor bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum

Ekli dosyalar

• IMG_20190824_105755.jpg
    IMG_20190824_105755.jpg
    2,3 MB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20190824_105533.jpg
    IMG_20190824_105533.jpg
    2,7 MB · Görüntüleme: 28
  • 1566633772358-24882768.jpg
    1566633772358-24882768.jpg
    1,6 MB · Görüntüleme: 23
  • 1566633881599-456761690.jpg
    1566633881599-456761690.jpg
    2,8 MB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
Oyla:

tarik2634

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tarık
Cihazım
Xioami Mi Play
Meslek
Teknik servis
Konular
6
Konu çözüldü öncelikle zenex hocama teşekkür ederim son çare ona gönderecektim ama elimde açılmayan başka telefonlarda vardı.hepsini zenex hocaya yollayıp yük olamazdım yetkili hesap satın alıp tüm hard brick cihazları açtım. Görüntüler paylaşacağım forum adminleri çözüldü olarak işaretlerse sevinirim

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Konu çözüldü öncelikle zenex hocama teşekkür ederim son çare ona gönderecektim ama elimde açılmayan başka telefonlarda vardı.hepsini zenex hocaya yollayıp yük olamazdım yetkili hesap satın alıp tüm hard brick cihazları açtım. Görüntüler paylaşacağım forum adminleri çözüldü olarak işaretlerse sevinirim
Çözüldü şeklinde değiştirdim ön eki. Rica ederim.

Oyla:

tarik2634

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tarık
Cihazım
Xioami Mi Play
Meslek
Teknik servis
Konular
6
Çözüldü şeklinde değiştirdim ön eki. Rica ederim.
Hocam size karşı Bi kusurum olduysa affola malum telefoncuyuz bazen olmadık şeylere öfkelenebiliyoruz verdiğim tepki için özür dilerim

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt