Yardım Xioami Mi 6 Ahizeden Ses Az Geliyor

ysfakc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
Mİ 6
Konular
16
Merhaba başlıkta belirttigim gibi görüsme sirasinda karşı tarafın sesini zor duyuyorum. Ahizeyi yeni değiştirdim ama cok birsey farketmedi. Yazılım ile ilgili olduğunu düşünmüyorum çünkü 8 di daha yeni android 9 oldu. Degisen bir sey olmadi. Acaba aldigim parçamı kalitesiz. Orjinalini nerden temin edebilirm?
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ali004

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
mi6
Konular
1
merhaba arkadaşlar ses sorunu yazlımla alakalı değil bende biraz önce arkadaşların dediği gibi diş fırçası üstüne biraz tiner döktüm telefonun ekranını aşağıya doğru tutüm yaklaşık 5 dakika sürdüm ses aynı eskisi gibi oldu. telefon mi 6

Oyla:

mzo69

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mzo
Cihazım
mi 9T
Konular
7
mi 5 için aynı konuda yazdım, burada da bulunsun, mi telefonlarda ahizeye toz girmesin diye kullandıkları gözenekli filim bir anda tıkanıyor. fırçalama, sprey işe yarıyor ama en etkili çözüm iğne ile filim üzerinde küçük delikler açmak. Şüphesi olan arkadaşlar sadece bir adet küçük delik ile deneyebilir. Çok bastırmayın alttaki mikrofonu delersiniz. Deneyip sonuç alanlar yazarsa diğer arkadaşlarda faydalanır.

Oyla:

restore

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ra
Cihazım
mi6
Konular
0
Arkadaslar dediginiz gibi olay tamamen deliklerin tikanmasiymis. Ben sinirlendim ve o delikleri actim sonra arama yaptim ve inanamadim. Ses bangir bangir. Hatta videolarda bile stereo calisiyor artik. Yazilim falan demistim ozur dilerim

Oyla:

kavramsal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
kavramsal
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
23
Dostlar,
Balata spreyi değil ama telefonu kapatıp elektronik cihazlar için kullanılan yine uçucu bir sprey sıktım. Maalesef ses hepten gitti, daha da zor duyulmaya başladı her hâlde bir telefoncuya verip ahize değişikliği yapılacak. Bir yere sordum 100 TL civarı dedi.

Oyla:

ysfakc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
Mİ 6
Konular
16
Dostlar,
Balata spreyi değil ama telefonu kapatıp elektronik cihazlar için kullanılan yine uçucu bir sprey sıktım. Maalesef ses hepten gitti, daha da zor duyulmaya başladı her hâlde bir telefoncuya verip ahize değişikliği yapılacak. Bir yere sordum 100 TL civarı dedi.

Kendiniz yapabilirsiniz bence 100 yl ye yazık zaten parca 10 15 lira

Oyla:
Üst Alt