Yardım Xioami Mi 6 Ahizeden Ses Az Geliyor

ysfakc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
Mİ 6
Konular
16
Merhaba başlıkta belirttigim gibi görüsme sirasinda karşı tarafın sesini zor duyuyorum. Ahizeyi yeni değiştirdim ama cok birsey farketmedi. Yazılım ile ilgili olduğunu düşünmüyorum çünkü 8 di daha yeni android 9 oldu. Degisen bir sey olmadi. Acaba aldigim parçamı kalitesiz. Orjinalini nerden temin edebilirm?
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SeA

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Safa
Cihazım
Mi 6
Konular
1
aynı sorun 1 aydır bende de var, delta servis bu konuda ne düşünüyor bütün telefonlara aynı anda toz, su girmiş olamaz heralde?

Yıllarca kullanılan telefonlar ustaların cebinde,tozun içinde olmasına rağmen bu tarz çok şikayet yok özellikle bir olay yaşanmamışsa.

bunun için servise yollasam ne cevap gelir acaba? aslında yollamakta istemiyorum gidip kendim yaptırmak istiyorum bu mümkün müdür? Delta Servis Delta Servis 4 Delta Servis 5

Oyla:

etarnik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
0
Arkadaşlar sorunun kaynağı tamamen TOZ başka bir bölümde de yazdım.
Diş fırçası ile temizledikten sonra eski haline geri dönüyor..
Boşuna servisti vs. uğraşmayın.

Oyla:

ysfakc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
Mİ 6
Konular
16
Arkadaşlar sorunun kaynağı tamamen TOZ başka bir bölümde de yazdım.
Diş fırçası ile temizledikten sonra eski haline geri dönüyor..
Boşuna servisti vs. uğraşmayın.
Ahize degistim sorun devam ediyor ve temizledim yuvasını sizin sansiniza çözülmus bizde durum farklı malesef

Oyla:

ysfakc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
Mİ 6
Konular
16
aynı sorun 1 aydır bende de var, delta servis bu konuda ne düşünüyor bütün telefonlara aynı anda toz, su girmiş olamaz heralde?

Yıllarca kullanılan telefonlar ustaların cebinde,tozun içinde olmasına rağmen bu tarz çok şikayet yok özellikle bir olay yaşanmamışsa.

bunun için servise yollasam ne cevap gelir acaba? aslında yollamakta istemiyorum gidip kendim yaptırmak istiyorum bu mümkün müdür? Delta Servis Delta Servis 4 Delta Servis 5
Genel olarak bu telefonun ses kalitesi cok dusuk. Arkadaslarin telefonundan konuştuğum zaman hayretler icinde kalıyorum resmen sesini kismak zorundasınız tok ve yuksek ses. ki j2 j5 lg q6 falan bu telefonlar. Mi 6 kafa telefon saglamken de cok tatmin etmiyordu ama bu kadar da düşük olmasi normal olmamali. Cvp bekliyoruz deltadan garantisi bitenler ne yapmalı bosa mi ahize değişiyoruz acaba?

Oyla:

Mrtayfreat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 6
Konular
65
telefonu kapatıp ahize aşağı gelecek şekilde tutup balata spreyi ile kısa aralıkla ahizeyi yıkayın ben o şekilde yaptım sıkıntı kalmadı....
Balata spreyinin bir zararı olur mu içeri kaçtiğında ahizeyi daha beter etmesin ?

Oyla:

İzMiR_DeLiSi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sinan
Cihazım
Mi6
Konular
0
bol tutmayın... 2 fıs yapıp bir dakika bekleyin sonra 2 fıs daha yeterli 5 dakika sonra zaten uçmuş oluyor... balata spreyi gibi kimyasallar yağlayıcı özelliği olmadığı için cihaz üzerinde kalmaz

Oyla:

restore

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ra
Cihazım
mi6
Konular
0
Kullanici nasil biktirip yeni telefon almasi icin niyetlendirirsin. Bence bu yazilimsal olarak bizde bu telefon ekmegini yedi izlenimi uyandirmak icin yapilmis bisey. İlk aldigimda muzikler stereo olarak cikardi. Bangir bangir. Ust ahize sesi cok guzeldi. Sonra bi guncelleme . Bitti hersey. Simdi ugras dur. Bir delikanli yok mu bizi o yazilima dondurecek yada yama gibi biseyler.

Forumdaki ses dosyalarini beceremedim ama. Kesin cozuyor mu eski sesine donuyor mu bir arkadas netlestirse

Oyla:

kavramsal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
kavramsal
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
23
Bu sorun güncelleme kaynaklı ise, Mi'nin forumlarında tartışılmadı mı hiç acaba??

Oyla:
Üst Alt