- Adım
- Yasin
- Cihazım
- Xiaomi 13
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 62
Ben sorun olmaz biliyorum, farkli hocalarımin fikrinide alabilirsinizBunun üzerine yukleyecegim
Ben sorun olmaz biliyorum, farkli hocalarımin fikrinide alabilirsinizBunun üzerine yukleyecegim
Üzerine yüklemek yerine fastboot temiz kurulum yaparsanız ciddi şekilde daha iyi performans alırsınız.Bunun üzerine yukleyecegim
fastboot kurulum yaptım, ardına şu rusların yamayı kurdum(birçok bloatwareden arındırılmış) ilave olarak kendim de bloatwareden arındırma işlemleri yaptım. Pil performansı harbiden çok güzel. Şu androidlerde ne kadar da gereksiz sistem uygulaması var diyeceksiniz. Hem de ayıklandığı hâlde. Ancak rus yamasını kurduktan sonra cihaz açılmadı, meğer wipe yapmadan açılmıyormuş. Ben cihazı o kadar da kurmuştum, siz de aynı hataya düşmeyin, fastboot kurduktan hemen sonra rus yamasını kurun en son başlayın cihazı kurmayaÜzerine yüklemek yerine fastboot temiz kurulum yaparsanız ciddi şekilde daha iyi performans alırsınız.
Hocam Rus yamasını paylaşma şansınız var mı acabafastboot kurulum yaptım, ardına şu rusların yamayı kurdum(birçok bloatwareden arındırılmış) ilave olarak kendim de bloatwareden arındırma işlemleri yaptım. Pil performansı harbiden çok güzel. Şu androidlerde ne kadar da gereksiz sistem uygulaması var diyeceksiniz. Hem de ayıklandığı hâlde. Ancak rus yamasını kurduktan sonra cihaz açılmadı, meğer wipe yapmadan açılmıyormuş. Ben cihazı o kadar da kurmuştum, siz de aynı hataya düşmeyin, fastboot kurduktan hemen sonra rus yamasını kurun en son başlayın cihazı kurmaya![]()
bu konuda yorum olarak paylaşılmış zaten ancak yine de buyrun tabi kiHocam Rus yamasını paylaşma şansınız var mı acaba
Greeshan sürümü denedim de pek beğenmedim güç menüsü açılırken vs sistemden bağımsız animasyonlar var. Biraz fazla kurcalanmış gibi geldi. Düz Endonezya'yı kendim debloat yapıyorum çok daha iyi oluyor .fastboot kurulum yaptım, ardına şu rusların yamayı kurdum(birçok bloatwareden arındırılmış) ilave olarak kendim de bloatwareden arındırma işlemleri yaptım. Pil performansı harbiden çok güzel. Şu androidlerde ne kadar da gereksiz sistem uygulaması var diyeceksiniz. Hem de ayıklandığı hâlde. Ancak rus yamasını kurduktan sonra cihaz açılmadı, meğer wipe yapmadan açılmıyormuş. Ben cihazı o kadar da kurmuştum, siz de aynı hataya düşmeyin, fastboot kurduktan hemen sonra rus yamasını kurun en son başlayın cihazı kurmaya![]()
ben de öyle düşünüyorum. Fazla kurcalanmış evet. Benim endişem sadece hocam, ruslara güven olmaz. Bu yönde ancak bir daha da format atmak istemiyorum açıkçası. Ama düz Endonezya romu daha iyi evet. Artık yeni fastbootlar çıkarsa onlara kısmet geçerim. Ben de ekstradan kendim debloat yaptım zaten. Ama yine de miui 11(artık ilk miui hangisi ise)deki gibi batarya uzun ömürlülüğü söz konusu değilGreeshan sürümü denedim de pek beğenmedim güç menüsü açılırken vs sistemden bağımsız animasyonlar var. Biraz fazla kurcalanmış gibi geldi. Düz Endonezya'yı kendim debloat yapıyorum çok daha iyi oluyor .
Herhangi bir şekilde IMEI vs zarar görmez.Merhaba,hocalarım bende mi 10t miui 14.0.1 global sürüm mevcut.(SDJMIXM)Konudaki sabit Endonezya romunu fastboot temiz kurulum ile yükleyebilir miyim?Herhangi bir sorun yaşar mıyım?İMEİ gitme gibi veya başka bir sorun.Şİmdiden teşekkürler.
Çok teşekkür ederim.Uygun bir zamanda yedekleme yapıp geçeceğim.Herhangi bir şekilde IMEI vs zarar görmez.
BL kilitlemeden clean all kısmı seçili şekilde kurup geçebilirsiniz. Tüm verileriniz silinir sadece. İşleme başlamadan önce Google ve Mi hesabını kaldırmak daha güvenli olur.
Şu an Endonezya 14.0.1 sürümü bizim cihaz için en iyi MIUI rom konumunda MIUI 12'yi bile geçti.