- Adım
- mehmet
- Cihazım
- samsung s6
- Konular
- 1
mifirm da endonazyo fastboot rom hangisi
"Id" kodlu olandır. Dikkatli bakın gözünüzden kaçmaz.mifirm da endonazyo fastboot rom hangisi
Hocam gpu driver ve T engine nedir? Nereden öğrenebiliriz? Bunlar programsa root gereklimidir? TeşekkürlerBu kadar memnun olmanıza sevindim evet MIUI 14 oyun açısından güzel oldu epeydir tavsiye ettiğim bir sürüm zaten. GPU driver ve T-ENGİNE ile çok iyi gidiyor.
GPU driver çok önemli değil t-engine bir magisk modülü root gerektirir.Hocam gpu driver ve T engine nedir? Nereden öğrenebiliriz? Bunlar programsa root gereklimidir? Teşekkürler
Gerçekten iyi durumda hocam.Bu rom olmuş bu sefer.
Ben bu kadarını beklemiyordum hocam, şaşırttı beni Xiaomi. Pil performansı, akıcılık üst seviyede. Özelleştirme işini Cemiuiler hallediyor sağolsun. Uzun bir süre bu romda kalacağım sanırım. Rom değiş, yedek yükle afakanlar basıyor.Gerçekten iyi durumda hocam.
Bu sürümü temel alan Greeshan sürüm de çıktı. Çeşitli özelleştirmeleri ve iyileştirmeleri mevcut.
(özelleştirme kısımları İngilizce)
Geçenlerde biraz test ettim oldukça iyiydi. O da denebilir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
kafeinsiz hocam bu mu sade Endonezya mı daha iyidir açıklar mısınız biraz.Gerçekten iyi durumda hocam.
Bu sürümü temel alan Greeshan sürüm de çıktı. Çeşitli özelleştirmeleri ve iyileştirmeleri mevcut.
(özelleştirme kısımları İngilizce)
Geçenlerde biraz test ettim oldukça iyiydi. O da denebilir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu Greeshan sürümü Endonezya romun biraz daha arındırılmış özelleştirilmiş hali. Bir kaç menünün İngilizce olmasını dert etmezseniz Greeshan sürümü hem pil hem de hız bakımından daha iyi.kafeinsiz hocam bu mu sade Endonezya mı daha iyidir açıklar mısınız biraz.
Bir de fastboot neden hâlâ yayınlanmadı bunun ya bir bilginiz var mı