Rom Xioami 11T Pro - Eu rom (Kararlı Sürüm) Android 12/13 - MIUI 13/14

• Konbuyu başlatan M.OZKN
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 142
  • Görüntüleme 18K

g_almar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi6
Konular
20
Globale HyperOS güncellemesi geldi, güncelledim...acaba BL kilidini açıp, EU mu yüklesem? EU nun son zamanlarda problemli olduğu söyleniyor, ne kadar doğru acaba, yükleyen var mı EU yu?

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Ben kullanıyorum hocam ilk çıktığı günden bu yana. Herhangi bir problem yok, bazı yerlerdeki çeviri eksiklikleri hariç. Bildiğimiz eu

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Ben kullanıyorum hocam ilk çıktığı günden bu yana. Herhangi bir problem yok, bazı yerlerdeki çeviri eksiklikleri hariç. Bildiğimiz eu
Teşekkürler hocam, zaten henüz yeni çıktı, çeviri eksiklikleri önemli değil....
HyperOS EU da Magisk normal şekilde yüklenebiliniyor mu, diğer yöntem bana zor ve uğraştırıcı geliyor, o nedenle karar veremiyorum yükleyip, yüklememe konusunda, malum yaşlılık da var

g_almar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi6
Konular
20
Teşekkürler hocam, zaten henüz yeni çıktı, çeviri eksiklikleri önemli değil....
HyperOS EU da Magisk normal şekilde yüklenebiliniyor mu, diğer yöntem bana zor ve uğraştırıcı geliyor, o nedenle karar veremiyorum yükleyip, yüklememe konusunda, malum yaşlılık da var

Estağfurullah hocam, root işiyle mi8den bu yana ilgilenmiyorum. Biz de yaşlanıyoruz sanırım :)
Aslında eu rom tercih etmemin en önemli nedenlerinden biri twrp'ye bile gerek duymadan kurulum yapabilmek. Hibrit rom olarak çıkarıyorlar ve olası bir sürü problemden sakınmış oluyoruz kendimizi. Yok twrp uymuyor başka twrp falan uğraşmak ölüm geliyor artık.

Üst Alt