13.6 mı ? eski sürüm değilmi o hocamEu Rom 13.6 indiriyorum şuanda tecrübelerimi aktarıcam merak edenler için.
Hocam miui 14 ve üzeri sürümleri denedim açıkçası beğenmedim şarj konusunda şimdi ise bu konuda verilen 13.0.6yı deniyip gözlemlemek istedim.13.6 mı ? eski sürüm değilmi o hocam
sonuçları merakla bekliyorum hocamHocam miui 14 ve üzeri sürümleri denedim açıkçası beğenmedim şarj konusunda şimdi ise bu konuda verilen 13.0.6yı deniyip gözlemlemek istedim.
Sonuç nedir hocamHocam miui 14 ve üzeri sürümleri denedim açıkçası beğenmedim şarj konusunda şimdi ise bu konuda verilen 13.0.6yı deniyip gözlemlemek istedim.
Merhaba hocam çağrı kaydetme özelliği varmı romdaMerhaba,
Ben Romu yükledim. Boot açık vaziyette tabiki.
İlk izlenimim şudur. Kesinlikle gayet stabil bir sürüm olduğunu söyleyebilirim. Çekirdek hızlarında ne gibi değişiklik var detaylı bakmadım fakat SD888 işlemcinin genel ısınma sorununu bu rom çözmüş gibi duruyor. Şarj durumu kullandıkça sonuçları ortaya çıkacaktır.
Benim gibi ısınmayı yüksek bulan arkadaşlara tavsiyem bu romu yüklemenizi tavsiye ederim.
Paylaşım için teşekkürlerimi sunuyorum.
Sağlıcakla...
Tüm EU Romlarda çağrı kaydetme özelliği aktiftir.Merhaba hocam çağrı kaydetme özelliği varmı romda