Haber Xiaomi'ye mail gönderiyoruz.

astamiga

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
3
Google+ uygulamasi 20 mayis 2018 den itibaren android 7.5 ve daha eski versiyon android surumlerinde calismayacakmis.
Redmi 5 plus'in Android 8 destegi bir an once gelmesi icin xiaomi servise asagidaki maili gonderelim.

Mail adresi:
service.global@xiaomi.com

Mail:

Google has sent me an e-mail:
We needed to send you this message because your mobile device (REDMI 5 PLUS) may be using an older version of the Google+ app. As of May 20, 2018, Google+ will no longer work on Android version 7.5 and earlier, and iOS 5.0 and older.

Son düzenleme:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Google+ uygulamasi 20 mayis 2018 den itibaren android 7.5 ve daha eski versiyon android surumlerinde calismayacakmis.
Redmi 5 plus'in Android 8 destegi bir an once gelmesi icin xiaomi servise asagidaki maili gonderelim.

Mail adresi:
service.us@xiaomi.com

Mail:

Google has sent me an e-mail:
We needed to send you this message because your mobile device (REDMI 5 PLUS) may be using an older version of the Google+ app. As of May 20, 2018, Google+ will no longer work on Android version 7.5 and earlier, and iOS 5.0 and older.
Hocam haberin kaynağı neresi, link alabilir miyim?

astamiga

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam haberin kaynağı neresi, link alabilir miyim?

Google+ dan gelen mail:

Mobil cihazlarınızın birinde Google+ uygulamasının eski bir sürümünü kullanıyor olabileceğinizden size bu iletiyi gönderme ihtiyacı duyduk. 20 Mayıs 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, Android sürüm 7.5 ve daha eski sürümlerinde, iOS'un ise 5.0 ve daha eski sürümlerinde Google+ artık çalışmayacaktır. Google+'da fotoğraf yedekleme ayarını etkinleştirdiyseniz fotoğraflarınızın artık yedeklenmeyeceğini hatırlatmak isteriz. Önceden yedeklenmiş fotoğraflar bu durumdan etkilenmeyecektir.

Fotoğraflarınızı Google'da yedeklemeye devam etmek istiyorsanız Google Fotoğraflar'ı kullanmanız gerekecektir. Android için Google Fotoğraflar uygulamasının 1.25 veya daha yeni bir sürümünü ya da iOS için Google Fotoğraflar uygulamasının herhangi bir sürümünü zaten kullanıyorsanız ve "yedekle ve senkronize et" ayarı etkin durumdaysa başka bir şey yapmanıza gerek yoktur. kullanmıyorsanız uygulamayı indirip "yedekle ve senkronize et" ayarını etkinleştirebilirsiniz.

Teşekkür ederiz,
Google+ Ekibi
[doublepost=1524766886,1524766640][/doublepost]

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Hocam burada bahsedilen Android 7.5 sürümü ne anlama geliyor çözebilmiş değilim, ayrıca bahsedilen olay Google+ içinde bulunan fotoğraf yedeklemesinin kaldırılacak olması. Siz burada direk Google+ uygulaması desteği kaldırılacak diye bir algı oluşturmuşsunuz. Siz mevcut fotoğraflarınızı Google Fotoğraflar uygulaması kullanarak yapıyorsanız hiç bir sorun yok. Kaldı ki Google'ın geçen yıllarda bile bir çok servis ve uygulamayı sonlandırdığını dikkate almakta fayda var.

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Android 7.5 ?

Android 7.0
Android 7.1
Android 7.1.2 var diye biliyorum 7.5 ne ara çıktı ?

astamiga

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
3
Hocam burada bahsedilen Android 7.5 sürümü ne anlama geliyor çözebilmiş değilim, ayrıca bahsedilen olay Google+ içinde bulunan fotoğraf yedeklemesinin kaldırılacak olması. Siz burada direk Google+ uygulaması desteği kaldırılacak diye bir algı oluşturmuşsunuz. Siz mevcut fotoğraflarınızı Google Fotoğraflar uygulaması kullanarak yapıyorsanız hiç bir sorun yok. Kaldı ki Google'ın geçen yıllarda bile bir çok servis ve uygulamayı sonlandırdığını dikkate almakta fayda var.

Mailde acikca google+ calismayacaktir diyor ve eger fotograf yedekleme olarak google+ kullaniyorsaniz fotograf yedekleme de yapamiycaksiniz diyor. (Benim anladigim).

Mail adresini global olarak duzelttim. Usa da henuz mi telefonlar satisa cikmamis o yuzden bilgimiz yok diye cevap gonderdiler ve duzelttigim mail adresini verdiler.

Android 7.5 olayini ben de anlamadim. Yayinlanmamis bi ara versiyondur sanirim.

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Hocam şu anda kaç telefon var Xiaomi hariç 7.5 (Ne olduğunu bilmiyorum bu arada) üzeri? Biraz komik bir durum.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Google+ dan gelen mail:

Mobil cihazlarınızın birinde Google+ uygulamasının eski bir sürümünü kullanıyor olabileceğinizden size bu iletiyi gönderme ihtiyacı duyduk. 20 Mayıs 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, Android sürüm 7.5 ve daha eski sürümlerinde, iOS'un ise 5.0 ve daha eski sürümlerinde Google+ artık çalışmayacaktır. Google+'da fotoğraf yedekleme ayarını etkinleştirdiyseniz fotoğraflarınızın artık yedeklenmeyeceğini hatırlatmak isteriz. Önceden yedeklenmiş fotoğraflar bu durumdan etkilenmeyecektir.

Fotoğraflarınızı Google'da yedeklemeye devam etmek istiyorsanız Google Fotoğraflar'ı kullanmanız gerekecektir. Android için Google Fotoğraflar uygulamasının 1.25 veya daha yeni bir sürümünü ya da iOS için Google Fotoğraflar uygulamasının herhangi bir sürümünü zaten kullanıyorsanız ve "yedekle ve senkronize et" ayarı etkin durumdaysa başka bir şey yapmanıza gerek yoktur. kullanmıyorsanız uygulamayı indirip "yedekle ve senkronize et" ayarını etkinleştirebilirsiniz.

Teşekkür ederiz,
Google+ Ekibi
[doublepost=1524766886,1524766640][/doublepost]
Bu e posta kime ne zaman geldi bilmiyorum ama android 7.5 gibi bir şry yazan bir e posta google ekibi tarafından gönderilemez. Android i geliştiren kaynak kodlarını piyasaya veren google dır. Kendisinin android 7.5 diye bir şeysen haberi yokken nasıl böyle bir mail göndersin? Spam gibi duruyor aslı yoktur. Android 7.5 gibi bir versiyonun olmadığı gibi.

astamiga

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
3
Spama benzetemedim ama gonderici adresi su sekilde;

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Üstadım bu posta büyük ihtimalle sahte. Son dakika, şok şok , Google durdurabilir tarzında başlıyor. Google böyle bir konuyu aylar öncesinden millet parasını hazırlasın ve kamuoyu tepkisi ölçülsün diye medyadan verirdi zaten.
[doublepost=1524772665,1524772523][/doublepost]Firmalar şöyle başlar.
Sayın müşterimiz ..... Tarihinden itibaren ne yazık ki..... Sürümğne ...... Programlar için .... Şekilde destek, güncelleme vermeyi durduracağız. Bundan etkilenmemeniz için ......

Üst Alt