- Adım
- Hasan Özkan
- Cihazım
- Xiaomi 13
- Meslek
- Uçak Tek.
- Konular
- 1.237
- Konu Sahibi Konu Sahibi
13t pro ne zaman eklenir
ekli zaten
13t pro ne zaman eklenir
Link paylaşımı yapabilir misiniz ben bulamadım amaekli zaten
Link paylaşımı yapabilir misiniz ben bulamadım ama
Ben birşey daha danışmak istiyorum,cihazı 4 gün önce aldım ama şarjı su gibi gidiyor gece bırakıyorum 100 den 85 e kadar düşüyor global romla mı alakali farklı bir rom atsam düzelir mi bilginiz var mıLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ben birşey daha danışmak istiyorum,cihazı 4 gün önce aldım ama şarjı su gibi gidiyor gece bırakıyorum 100 den 85 e kadar düşüyor global romla mı alakali farklı bir rom atsam düzelir mi bilginiz var mı
Üstad hakkını helal et. Benim cihaz redmi note 12 pro 5 g içinde garip bir sürüm var . TMOMİXN diye güncelleme almıyor bu sürüm dediler. imei daha atmadım. Hangisi romu yuklemeliyim. Yardımcı olur musun?- crDroid EKLENDİ
Düzeltme; Sadece güncel olanlar değil arşiv olarak eklendi. En yeniden en eskiye kadar tüm arşiv, mevcut tüm modeller için eklendi.
benimde aynı şuan hızlı bitiyor sarjıÜstad hakkını helal et. Benim cihaz redmi note 12 pro 5 g içinde garip bir sürüm var . TMOMİXN diye güncelleme almıyor bu sürüm dediler. imei daha atmadım. Hangisi romu yuklemeliyim. Yardımcı olur musun?
Linki atarsan çok memnun olurum. Cihazın pili çok çabuk bitiyor. 8 saatte yüzde 46 ya indi. Sizden ricam hangi romu yuklemeliyim. İlgine şimdiden çok teşekkür ederim
Xiaomi rom sitelerinde bir ilk gördüm.Bilinen bi Aosp rom güncel olarak siteye eklenmiş
Crdroid versiyon 11 den 13 e, 2021 den günümüze güncel olarak eklenmiş
Şimdi LineageOs kullananlarda eklenmesini isterler