hocam yerimi bilmiyorum ama yaklaşık 1 yıla yakın süredir redmi note 5 kullanıyorum cihazdan genel olarak memnunum pili olsun ekranı olsun bence gayet güzel tek problemi kamerası kötü fotoğraflar çekiyor. Forumda gördüğüm üzere gcam yükleyerek çok güzel resimler çekenler var hele gece veya ışık az olan ortamda telefon çamur gibi resim çekiyor ve bunu gcam iyileştiriyor deniyor. Bende bunu denemek istiyorum ancak telefonu ilk aldığım günden beri malesef unlock edemiyorum daha önce mi6 kullanıyordum ve onu unlock tool yardımıyla unlock etmiştim ama ne yaptıysam bu telefon olmuyor. Normal kendi programında %99 da takılı kalıyor. Telefonun içinden oem kilidi ve usb debug açık blootloader status check kısmından cihazda ekliyorum telefonu görüyor. Defalarca usb driver kurdum kaldırdım yok olmuyor. Sırf şu sebepten başka telefon almayı düşünüyorum sizin bu program belki derdime çare olur diye düşündüm sevindim ama melesef işe yaramadı yokmu benim gibi note 5 pro kullanıp aynı derdi yaşayan aşağıya hata resmini bırakıyorum belki bi bilen çıkar
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.