Hayır. Ama Global romdan betaya kilitli iken dahi geçiş yapabiliyor.
Ban benim cihazı görmüyor acaba sorun neden kaynaklı olabilir USB hata ayıklama açık ama cihazı görmüyorGüzel yorumunuz için teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mutlaka işinize yarayacaktır. Denediğim cihazları belirttim sizde kullanıp olumlu yada olumsuz durumu bildirirseniz birilerinin işine yarayacaktır.
Sağolun hocam teşekkürler.
Elbette sadece twrp sadece magisk sadece root için kullanılabilir.
En güzel özelliği de sizin driver, sürücü imzalamasını kapatma, 64bit uyumlu yazılım indirme vs işlerle uğraşmamanız.
Mi9se de kullanabiliyor muyum acaba?
mi note 3 eu rom ve gcam yüklemek istiyorum bu yöntemle kurulum yapabilir miyim ,??
Mi8 SE deneyen varmı?
Ban benim cihazı görmüyor acaba sorun neden kaynaklı olabilir USB hata ayıklama açık ama cihazı görmüyor
Çok tsk ederim hocam peki eu rom yüklemek için twrp falan gerek var mi yoksa sadece romu kurmak yeteerli mi ?Arkadaşlar programı denemekten çekinmeyin. Başarılı olmasa dahi cihazınızda herhangi bir değişiklik yapmıyor ilk olarak cihazı kontrol ediyor ve şartlar uygunsa size hangi romları kurabileceğiniz hakkında seçenekler sunuyor.
Bootloader kilidiniz açıksa kesinlikle işinizi görecektir. Eu rom yükleme TWRP yükleme ayrıca magisk yükleme seçenekleri mevcut.
Aygıt yöneticisinde cihazınız görünüyor mu? USB hata ayıklama açıkken.