Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RehberXiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Zahmetsiz Bootloader Unlock, TWRP, EU Rom, Global Rom ve Magisk Root Yükleme En Detaylı Resimli Anlatım
Global kararli rom kullaniyorum bootloader kilidim acik bu program ile eu rom beta yüklemek istiyorum yalniz bir sorum var bildigim kadariyla beta romlar 1-2 hafta icinde güncelleme aliyorlar olurda güncelleme gelirse otomatik alir miyim ??
Global kararli rom kullaniyorum bootloader kilidim acik bu program ile eu rom beta yüklemek istiyorum yalniz bir sorum var bildigim kadariyla beta romlar 1-2 hafta icinde güncelleme aliyorlar olurda güncelleme gelirse otomatik alir miyim ??
Eu romda ota desteği mevcut, güncellemeleri otomatik alırsınız. Ama eu rom custom rom olduğu için güncelleyici üzerinden yeni sürüm komple rom şeklinde iner ve veri kaybı olmadan yükleme gerçekleşir.
Eu romda ota desteği mevcut, güncellemeleri otomatik alırsınız. Ama eu rom custom rom olduğu için güncelleyici üzerinden yeni sürüm komple rom şeklinde iner ve veri kaybı olmadan yükleme gerçekleşir.
Peki Mi note 3 icin eu rom betada android 9 pie mi var hocam bi bilginiz var mi ??
Olurda eu rom yükledim haliyle twrp de yüklenmiş olacak otomatik gelen güncellemeyi indirip yüklediğimde twrp ile ilgili her hangi bir sorun yasar miyim ??
Peki Mi note 3 icin eu rom betada android 9 pie mi var hocam bi bilginiz var mi ??
Olurda eu rom yükledim haliyle twrp de yüklenmiş olacak otomatik gelen güncellemeyi indirip yüklediğimde twrp ile ilgili her hangi bir sorun yasar miyim ??
Herhangi bir sorun yaşamazsınız güncelleme sorunsuz yüklenir . Twrp üzerinden de indirdiğiniz sürümü sadece dalvik cache wipe yaparak sorunsuz da güncelleyebilirsiniz. Tercih size kalmış . Şahsi fikrim her ihtimale karşı yedek alıp Twrp üzerinden yüklemek daha sağlıklı olacaktır.
Herhangi bir sorun yaşamazsınız güncelleme sorunsuz yüklenir . Twrp üzerinden de indirdiğiniz sürümü sadece dalvik cache wipe yaparak sorunsuz da güncelleyebilirsiniz. Tercih size kalmış . Şahsi fikrim her ihtimale karşı yedek alıp Twrp üzerinden yüklemek daha sağlıklı olacaktır.
Çok tsk ederim hocam ama beta haftada bir güncelleme alıyor ve betada sadece yayınlanan kısım degil romun tâmami iniyor her hafta indirip twrp üzerinde yüklemek baya bi uğraştırıcı olur
işlemi zaten otomatik kendisi yapıyor siz sadece yükle veya yükleme diyorsunuz. Twrp ekranına kendisi otomatik geçiyor kurulumu bitirince cihazınız sadece güncellenmiş olarak açılıyor. Sorun çıkmıyor genelde ama bu olmayacağı anlamına gelmez geçen hafta miuipro romda gelen güncelleme sonucunda telefon açılmasına rağmen ekrana simgeler gelmedi yeniden yüklemek zorunda kaldım. Beta romda biraz risk var yani buna göre karar verin.
Merhaba benim birkaç sorum olacak
1 ) Redmi 5 plus kullanıyorum. Global stabil 10.2 sürüm yüklü. Çin sürüme geçmek istiyorum BL kapalı iken problem yaşar mıyım ?
2 ) Çin roma geçiş yaptığımda ilk kurulumda mi hesabı kilitlenip benden şifre isteyecek mi ?
2. sorumdan kastım şu : Hani telefonu sıfırladığımızda "this device locked" yazısı çıkıp xiaomi hesabı id ve şifresi istiyor ya benim telefonumda ben bu id ve şifreyi bilmiyorum. Serviste telefona anakart değiştirdiler, o günden beri telefonumu sıfırlamaya bile yeltenemiyorum. Hesabın kaldırılması için servise gönderdim. Telefonda şuan hiçbir xiaomi hesabı ile giriş yapılmadı. Eğer telefonu sıfırladığımda yine bu kilit mevzusu olursa telefonum servise gidip çözülene kadar takoz durumuna düşer yani anlayacağınız. Bu durumla karşılaşır mıyım onu sormak istedim yani.
Öncelikle kusura bakmayın cevap biraz geç oldu.
1) Boot Loader kilidi kapalı iken RESMİ olarak yayınlanan xiaomi romlarından istediğiniz çeşidine son sürüm olmak şartı ile geçiş yapabilirsiniz. Sorun olmaz.
2) Elbette isteyecektir. Şifre sormasını istemiyorsanız cihazınızın hesabından çıkış yapabilirsiniz. Cihazı bul özelliğinide kapatırsanız şifre sormaz.
Cihazınızın miui hesabına giriş yapılmamış ise ve cihazı bul aktif değilse zaten sorun yaşamanızı gerektirecek birşey yok demektir hatta kendi hesabınızı oluşturup kullanıma açabilirsiniz.
Hocam merhabalar. Benim bl kilidim açık sadece root atmak istiyorum takip etmem gereken adımlar hangileri. Yani mods kismini seçtikten sonra karşıma hangi adımlar gelecek. Simdiden teşekkürler