Unlock ise yapabilirsinMerhaba arkadaşlar cehaletimi mazur görün bu uygulama ile miui 9'dan miui 8 dönüş yapabilir miyim?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
lütfen yardım edin..arkadaşlar ben bu toolkiti kullandım ama hala TWRP yüklenmedi. Resim yükleme yapıldı ama gene birşey gözükmüyor.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bootloader kilidini açıp deneyin bu programı telefonu ilk aldığım zaman denemistim global betaya geçmek için gayet güzel bir program şuan gördüm ve twrp yüklemeyi düşünürsem buradan denerim daha rahat olur kilidiniz kapalı ise açıp deneyin USB hata ayıklama açık olduğundan emin olun ingilizceniz zayıf ise translate destek alıp adımları uygulayın bir sorununuz çıkmaz inşallahlütfen yardım edin..
teşekkür ederim hocam yaptım diğer yol ile yaptım cihaz açıktı USB hata ayıklama açıktı neyse hallettim yaBootloader kilidini açıp deneyin bu programı telefonu ilk aldığım zaman denemistim global betaya geçmek için gayet güzel bir program şuan gördüm ve twrp yüklemeyi düşünürsem buradan denerim daha rahat olur kilidiniz kapalı ise açıp deneyin USB hata ayıklama açık olduğundan emin olun ingilizceniz zayıf ise translate destek alıp adımları uygulayın bir sorununuz çıkmaz inşallah
Hangi yolla yaptınız bende Android dünyasında yeniyim ve merakım çok iPhone dan geçiş yaptım ve çok okuyorum bilgilenme ye çalışıyorum Android ile ilgili merak fazlateşekkür ederim hocam yaptım diğer yol ile yaptım cihaz açıktı USB hata ayıklama açıktı neyse hallettim ya
Adb ile yaptım ilk konuda mevcutHangi yolla yaptınız bende Android dünyasında yeniyim ve merakım çok iPhone dan geçiş yaptım ve çok okuyorum bilgilenme ye çalışıyorum Android ile ilgili merak fazla