- Adım
- Dogan
- Cihazım
- Xiaomi mi5
- Konular
- 12
Sa hocam xiaomi redmi 5 plus a olur mu çünkü kilid I hemen acıyor mi5s te açmıştı bir kere
Cihazdan cihaza değişir hocam süre farketmez sonuç olarak açılacakSa hocam xiaomi redmi 5 plus a olur mu çünkü kilid I hemen acıyor mi5s te açmıştı bir kere
Konuda bahsi geçen xiaomitool uygulamasi ile global rom yükleyin düzelir malumunuz Çin'de Google play vs kullanılmıyorMi pad3 çin rom yükledim playstore ws kullanılamaz oldu ne yapayım ne önerirsiniz bootloader unlock makinenin rootsuz veya
bağlanıp yardım edebilirsiniz sevinirim kullanamıyorum şuan hiç bir işlevi kalmadı
Yes seçiniz temiz kurulum olsun . Dikkat yes derseniz verilerimiz silinir yedek alalım dostlar.Merhabalar bir sorum olacak cahilliğime verin. Bu programla mi5 cihazima root yapmaya çalışıyorum, cihazı görme vs.gibi yerlerde sıkıntı yok. Cihazim için uygun olan root dosyasını browser ile indir seçeneğinden indirip select sekmesinden indirdiğim root dosyasını seçtiğimde twrp imaji yuklenmeye başlıyor. Yes or No kismjnda no yu seçtiğim zaman program beni en başa atıyor.
Evet mümkünXiaomi Mi6 Miui 9 Global sürüm için BL kilidi açıp root ve TWRP atabilir miyiz bu programla?
Peki cihazı sıfırlamak gerekiyor mu? Sadece BL, TWRP ve root istiyorum.Evet mümkün
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yanlız ben sizin sorunuzu yanlış anladım kusura bakmayın bu program bl kilidi açık mi telefonlar için rom root twrp yükleme işlemlerini yaparPeki cihazı sıfırlamak gerekiyor mu? Sadece BL, TWRP ve root istiyorum.