Haber Xiaomi'nin Yeni HyperOS Güncellemesi: Ocak 2024 Listesi Yayınlandı!

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Sanal ram kapattım şarj hızlı tükenmeye başladı
Size öyle gelmiştir hocam. Zira ram sürekli şarj tüketir, depolama sürekli şarj tüketmez. Siz şu an sürekli şarj tüketen bir kaynağa döndünüz. Zaten sanal ramin de şarja etkisi çok değil. :)

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi
Konular
157
Sanal ram işe yaramayan, hatta depolamadan rame ekleme yaptığı için arkaplanda güç tüketen (çok az) ve çok uzun kullanımda depolama çipinin ömrünü biraz kısaltan bir özellik. Sanal ram kapatılınca cihazın ram performansı daha iyi oluyor ayrıca.

Selamlar, yazdıklarınıza katılıyorum hocam. Bende yeni telefon alınca kapatıyorum. Bu özellik zaten yeni cihazlara geçince aktif geliyor, sistemi kurarken örneğin 2 yada 3 ekstra ram şeklinde. Bende bir faydasını göremedim demek istediğim olay şarj olarak sisteme aşırı etki eden ve negatifleştiren bir etkisini göremediğim idi ve arkadaşada özellikle bunu sormak istemiştim. Hiçbir şekilde iğneleyici bir cümlem olmadı kendisi hakkında ha isteyen açar isteyen açmaz tabiki o kişiye kalan bir durum. Birkaç günlüğüne yurtdışında idim ve giremedim foruma bu mesajınızıda yeni görmüşken yorum yapmak istedim İyi forumlar dilerim..

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
71
13 ultra'ya 2. Hyperos güncellemesi geldi. Pili aşırı tüketiyor. Hiç memnun değilim güncellemeden.

Üst Alt