- Adım
- -
- Cihazım
- -
- Konular
- 157
8 GB çıkarttım daha iyi oldu . Bir zararı olur mu acaba sanal RAMi yükseltmek
Olmaz, zararı olan şeyi eklemezler zaten.
8 GB çıkarttım daha iyi oldu . Bir zararı olur mu acaba sanal RAMi yükseltmek
Batarya ömrünü kısaltır vs gibi demek istemiştim.Olmaz, zararı olan şeyi eklemezler zaten.
Batarya ömrünü kısaltır vs gibi demek istemiştim.
Batarya ömrünü kısaltır donanımsal olarak değill de sürekli arkaplanda yazılımsal olarak çalışacakBatarya ömrünü kısaltır vs gibi demek istemiştim.
Batarya ömrünü kısaltır donanımsal olarak değill de sürekli arkaplanda yazılımsal olarak çalışacak
Sanal ram işe yaramayan, hatta depolamadan rame ekleme yaptığı için arkaplanda güç tüketen (çok az) ve çok uzun kullanımda depolama çipinin ömrünü biraz kısaltan bir özellik. Sanal ram kapatılınca cihazın ram performansı daha iyi oluyor ayrıca.Sanal rami uzun süredir kullanıyorum birkez olsun şarjımın az gittiğini görmedim. Neye göre bu kanıya vardınız acaba hocam ?
Katılıyorum sanal ram ise yarar iyi birşey olsaydı fiziksel gerçek ram kullanmak yerine komple sanal ram kullanırlardi markalar. Kamera megapixeli gibi işte kullanıcıları kandıracak yeni birşey buldularSanal ram işe yaramayan, hatta depolamadan rame ekleme yaptığı için arkaplanda güç tüketen (çok az) ve çok uzun kullanımda depolama çipinin ömrünü biraz kısaltan bir özellik. Sanal ram kapatılınca cihazın ram performansı daha iyi oluyor ayrıca.
Bu konuda çok haklısınız. Benim gözlemlediğim hatta konular bile mevcut forumda sanal ram kullanımı telefonu yavaşlatıyor donma kasmalara sebep oluyor. Hatta redmi telefon aldım 2 ay sonra kasmalar donmalar bu yüzden telefon alınmaz diyenlerin büyük olasılık sanal rami açık. Zaten temiz kurulum yapılınca bile sanal bellek açık oluyor. Bunu kapatınca sistem kendine geliyorSanal ram işe yaramayan, hatta depolamadan rame ekleme yaptığı için arkaplanda güç tüketen (çok az) ve çok uzun kullanımda depolama çipinin ömrünü biraz kısaltan bir özellik. Sanal ram kapatılınca cihazın ram performansı daha iyi oluyor ayrıca.
Sanal ram kapattım şarj hızlı tükenmeye başladıBu konuda çok haklısınız. Benim gözlemlediğim hatta konular bile mevcut forumda sanal ram kullanımı telefonu yavaşlatıyor donma kasmalara sebep oluyor. Hatta redmi telefon aldım 2 ay sonra kasmalar donmalar bu yüzden telefon alınmaz diyenlerin büyük olasılık sanal rami açık. Zaten temiz kurulum yapılınca bile sanal bellek açık oluyor. Bunu kapatınca sistem kendine geliyor