Haber Xiaomi'nin Yeni HyperOS Güncellemesi: Ocak 2024 Listesi Yayınlandı!

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi
Konular
157

Schwzz

Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi
Konular
157

PoeticaArts

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmetcan
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Konular
10
Redwood serisi telefonlara tahmini ne zaman HyperOS güncellemesi ulaşır?

Schwzz

Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi
Konular
157
Batarya ömrünü kısaltır donanımsal olarak değill de sürekli arkaplanda yazılımsal olarak çalışacak

Sanal rami uzun süredir kullanıyorum birkez olsun şarjımın az gittiğini görmedim. Neye göre bu kanıya vardınız acaba hocam ?

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Sanal rami uzun süredir kullanıyorum birkez olsun şarjımın az gittiğini görmedim. Neye göre bu kanıya vardınız acaba hocam ?
Sanal ram işe yaramayan, hatta depolamadan rame ekleme yaptığı için arkaplanda güç tüketen (çok az) ve çok uzun kullanımda depolama çipinin ömrünü biraz kısaltan bir özellik. Sanal ram kapatılınca cihazın ram performansı daha iyi oluyor ayrıca.

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Sanal ram işe yaramayan, hatta depolamadan rame ekleme yaptığı için arkaplanda güç tüketen (çok az) ve çok uzun kullanımda depolama çipinin ömrünü biraz kısaltan bir özellik. Sanal ram kapatılınca cihazın ram performansı daha iyi oluyor ayrıca.
Katılıyorum sanal ram ise yarar iyi birşey olsaydı fiziksel gerçek ram kullanmak yerine komple sanal ram kullanırlardi markalar. Kamera megapixeli gibi işte kullanıcıları kandıracak yeni birşey buldular :)

fantastik74

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi Max 2
Konular
3
Bu konuda çok haklısınız. Benim gözlemlediğim hatta konular bile mevcut forumda sanal ram kullanımı telefonu yavaşlatıyor donma kasmalara sebep oluyor. Hatta redmi telefon aldım 2 ay sonra kasmalar donmalar bu yüzden telefon alınmaz diyenlerin büyük olasılık sanal rami açık. Zaten temiz kurulum yapılınca bile sanal bellek açık oluyor. Bunu kapatınca sistem kendine geliyor

gsli_falc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hnsl
Cihazım
Note 10s
Konular
21
Bu konuda çok haklısınız. Benim gözlemlediğim hatta konular bile mevcut forumda sanal ram kullanımı telefonu yavaşlatıyor donma kasmalara sebep oluyor. Hatta redmi telefon aldım 2 ay sonra kasmalar donmalar bu yüzden telefon alınmaz diyenlerin büyük olasılık sanal rami açık. Zaten temiz kurulum yapılınca bile sanal bellek açık oluyor. Bunu kapatınca sistem kendine geliyor
Sanal ram kapattım şarj hızlı tükenmeye başladı

Üst Alt