Haber Xiaomi'nin Yeni HyperOS Güncellemesi: Ocak 2024 Listesi Yayınlandı!

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.235
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Geçtiğimiz aylarda Xiaomi, heyecan verici yeni işletim sistemi HyperOS'u tanıttı ve kullanıcılarına sunduğu özelliklerle dikkat çekti. Şimdi ise, Xiaomi'nin global pazardaki çeşitli cihazları için HyperOS'un Ocak 2024 güncellemesinin yayınlanacağı resmi olarak duyuruldu. İşte bu güncellemeyi alacak Xiaomi, Redmi ve POCO modellerinin tam listesi:

Xiaomi Serisi​

• Xiaomi 13, 13 Ultra, 13 Pro, 13 Lite, 13T Pro
  • Xiaomi 12, 12 Pro, 12X, 12T, 12T Pro, 12S Ultra, 12S, 12S Pro, 12 Pro Dimensity Edition, 12 Lite
  • Xiaomi 11T, 11T Pro, 11 LE, 11 Lite 4G, 11 Lite 5G, 11 Lite NE, 11 Lite 5G NE, 11i / Hypercharge, 11X, 11X Pro, 11 Pro
  • Xiaomi Mi 11 LE, Mi 11, Mi 11 Ultra, Mi 11 Pro, Mi 11i
  • Xiaomi MIX 4, MIX FOLD, MIX FOLD 2, MIX FOLD 3
  • Xiaomi Civi, Civi 1S, Civi 2, Civi 3
  • Xiaomi Pad 5, Pad 5 Pro 12.4
  • Xiaomi Pad 6, 6 Pro, Max 14
Bu cihazlar, Ocak 2024 tarihinde HyperOS'un en son güncellemesini alacak ve kullanıcılarına daha iyi bir deneyim sunacak.

HyperOS Güncellemesi ile Beklenen Yenilikler​

HyperOS'un bu güncellemesiyle birlikte kullanıcılara sunulan yenilikler arasında performans artışı, güvenlik güncellemeleri ve kullanıcı arayüzünde iyileştirmeler bulunmaktadır. Ayrıca, Xiaomi'nin bu güncelleme ile birlikte getirdiği özel özellikler de kullanıcıları memnun edecek gibi görünüyor.
Bu güncelleme, Xiaomi'nin kullanıcılarına sağladığı sürekli destek ve en son teknolojiyle uyumluluk çabasının bir yansımasıdır. Kullanıcılar, cihazlarını güncellediklerinde HyperOS'un getirdiği yenilikleri deneyimleyerek, Xiaomi'nin teknoloji liderliğini bir kez daha hissedecekler.

Nasıl Güncelleme Alınır?​

Ocak 2024'te yayınlanacak HyperOS güncellemesini almak için kullanıcıların cihazlarını ayarlar menüsünden sistem güncellemelerini kontrol etmeleri yeterli olacaktır. Xiaomi, güncellemeleri kademeli olarak dağıtabileceği için, tüm kullanıcıların aynı anda güncelleme almayabileceğini unutmamak önemlidir. Ancak, güncellemelerin zaman içinde tüm cihazlara ulaşması beklenmektedir.
Bu güncelleme ile birlikte, Xiaomi kullanıcılarına daha iyi bir mobil deneyim sunmayı amaçlayan bir dizi yenilik ve iyileştirme bekleniyor. Ocak 2024'ü sabırsızlıkla bekleyen Xiaomi hayranları için, HyperOS güncellemesiyle gelen heyecan verici değişikliklere hazır olun!

MrtAltg

Uzman Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Murat ALTUĞ
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
7
Bize gelmesi ayları bulur. Ne beklerim ne merak ederim gelirse bakarız artık.

black

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
13
Merhaba,Bootlader kilidi açık olanlarangüncelleme gelmiycek diye bir şey okumuştum,doğru mu bu?

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
164
Merhaba,Bootlader kilidi açık olanlarangüncelleme gelmiycek diye bir şey okumuştum,doğru mu bu?
Hayır böyle bir şey gördüyseniz yazan kişinin tamamen bilgisizliğinden kaynaklı.Bootloader kilidinin açılma amacı farklı ve resmi sürümün gelme yada geç gelme durumları etkileemez .Her gördüğünüze inanmayın :)

black

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
13
Hayır böyle bir şey gördüyseniz yazan kişinin tamamen bilgisizliğinden kaynaklı.Bootloader kilidinin açılma amacı farklı ve resmi sürümün gelme yada geç gelme durumları etkileemez .Her gördüğünüze inanmayın :)
Teşekkür ederim aydınlattığınoz için,sağolun 🙂

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
42
Teşekkür ederim aydınlattığınoz için,sağolun 🙂
HiddeNKinG hocamın açtığı konuyu gördünüz mü? Kilit açık cihazların HyperOs güncellemesi alamayacağı yazıyor.

black

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
13
HiddeNKinG hocamın açtığı konuyu gördünüz mü? Kilit açık cihazların HyperOs güncellemesi alamayacağı yazıyor.

I Umarım doğru değildir,birçoğumuzun Bootlader kilidi açık.

Üst Alt