Haber Xiaomi'nin Türkiye'deki İlk Ürün Tanıtımı 28 Mart'ta Gerçekleştirilecek

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

28 Mart 2019 saat 14.00'te gerçekleştirilecek bu ürün tanıtım etkinliğine üst düzey Xiaomi yöneticileri de katılacaklar ve etkinlik İstanbul'da gerçekleştirilecek.

Mi Fanları için etkinlikte 50 adet koltuk ayrılmış durumda. Katılım için u doldurmanız gerekmekte.

Sizce hangi ürünler tanıtılacak ve etkinliğe kimler katılacak?
Başvuru son tarihi: 24 Mart 2019 saat 23:50
Ne zaman: Eğer etkinliğe katılmak için seçilirseniz etkinliğe giriş kaydı için 28 Mart 2019’da 13:30’da etkinlik alanında olmanız gerekmektedir.
Nerede: İstanbul (Detaylı adres seçilen fanlarımızla paylaşılacaktır.)

Şartlar ve koşullar:

1. Seçilmeniz tamamen başvuru formunda verdiğiniz bilgilere bağlıdır.
2. Davetiye devredilemez. Davet edilen kişi yanında misafir getiremez.
3. Eğer seçilirseniz, seçildikten sonra, paylaştığınız cep telefonu numaranız üzerinden bilgilendirileceksiniz.
4. Kaydınızı onayladıktan sonra etkinliğe katılım göstermezseniz, gelecekteki etkinliklere-davetlerde seçilme şansınız ciddi oranda düşecektir.
5. Seyahat ve konaklama masraflarını kendiniz üstlenmelisiniz.
6. Xiaomi, nihai kararları ve etkinlikte herhangi bir değişikliği yapma hakkını saklı tutar. Etkinlikle ilgili son kararları Xiaomi verir ve kurallarda haber vermeksizin değişiklik yapma hakkına sahiptir.
7. Xİaominin elinde olmayan koşullardan dolayı etkinlikte oluşacak aksaklıklardan Xiaomi sorumlu tutulamaz.
8. Etkinliğe başvuru yaparak bu koşulları okuyup anladığınızı ve kabul ettiğinizi belirtmiş olursunuz

Son düzenleme:

ayildirim

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
MI 8
Meslek
Finans Uzmanı
Konular
10
Turkiye'den xiaomi alacaksam eger bunun tek sebebi garanti olmasidir, fakat avrupada 3bin liraya alirim garantisiz bozulursa bir tane daha alirim.5bin lira karsiliginda 2500 liralik telefonun disinda bize ne vadediyorlar ki.Vergiler falan hesaplandiginda telefonun fiyati 4bin tl civarinda oluyordu hem de 8gb ram 128gb romlu modelde.
Basit bir hesaplamada yurtdısından almak daha karlı

TosunPASA

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tosun
Cihazım
Mİ 10T Pro
Meslek
Sys Support - IT
Konular
93
bakın...
oppo kısmında konu açtım.. rom sorunu sebebi ile.. cihaz yurt dışından alınma ama sorun marka nın united özelliği

adamlar amerikadan NB alıyorlar ve garanti için 50USD united destek parası ödeniyor. ama İstanbul da ana satıcısına git, cihaz bizim değil deyip belgeni bile hiçe sayar ve bakmaz

merkeze yazarsın ve cihazı fabrikaya isterler.. o zaman 50USD united garanti belgesini sorgularsın

gmd nin 4,5 inch lik versiyonu usb lehim kopmasından dolayı oldukça fazla teknik servise gitti ve hepsine kullanıcı hatası diye extra para aldılar.. yani 1 kişi 10 kiş değil.. 100 ler aynı sebeb ile gitti.. firma hiç etti milleti

ülkemizde garanti br yere kadar

ben LG yi bakanlığa şikayet ettim. sebebi de ; müşteri desteği aradığımda isim - iletişim bilgilerimi kendi iş ortakları ile paylaşmaya izin vermem halinde destek vermesi.. paylaşma dediğimde kusura bakmayın destek alamazsınız ............. bu ne anlayış ?

yani sen şimdi s10 aldığında usb si bozulduğunda fabrikasyon sorun olduğunu nasıl isbat edeceksin ?
veya kablosuz dolum için kitapçıkta 1A yazıyor iken.. kendi orjinal cihazı 0.5 A ile dolum yaparak bataryanın ısınması ve çabuk bozulmasını nasıl isbat edeceksin ?

ülkemizde partner veya temsilcilikler satışdan değil. Tekniks ervisden kazanıyor maalesef.
google da malum firmalar için sayısız aynı kapsamda şikayetler var

başka bir örnek.. xiaomi nin son çıkardığı cihazlar için ceviz kırma reklamı.. bunların hepsi dünyada en fazla ekran değişimi ve kırılması yaşayan markanın iphone olmasını göstermek için.. heralde tlf ile ceviz kıracak haliniz yok... dolaylı bir reklam saldırı şekli.

garanti olayı... ithalatcı garanti .. kelimesi siz aldatmasın.. garantinin kapsamı - içeriği ve bütçesini bilmeden neyi garanti ettiklerini bilmeden..........

neyse.. ben tanıtıma çok sinirlendim... ve ürün ler - fiyat lar ne olduğu belirsiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ya arkadaş ........

sinirimi alamadım....................

adamlar Türk lerin ing konuşmasını eleştirir alaya alırlar.. ama kendilerine başka bir yabancı dil biliyor musun sorduğunda apışıp kalırlar.. ve bizim konuşma şeklimizden veya tarzancamızı alaya alırlar...
hintliler... 130 yıldan fazla sömürge altında yaşadılar.. ama ing konuşurken halen ağızlarında sakız varmış gibi ses ile konuşup birde benim konuşmamı eleştiren ne oldum delisi millet
arkadaş benim ülkem binlerce yıldır hiçbir sömürge altında yaşamadı. ama siz bunu bilmeden gelmiş benim ing konuşmamı eleştiriyor ve bilmediğim için alay ediyorsunuz... dünyada kendi dillerine gerçekten sahib 2 millet var.. biri malum ibraniler .. diğeri de almanlar.
bir alman zorda kalmadıkça... baskı görmedikçe ing konuşmaz. bilmediğinden değil.. DİL i bir yaptırım ve hegomanya olarak görmesidir

100 yıllık KİRALIK toprak ve millet vasıtası ile .........................

iyice sinirlendim ben bu tanıtıma...................

Son düzenleme:
Üst Alt