Soru Xiaomi'nin Kral'ı Mi Max 2 kullanıcıları kimler?

• Konbuyu başlatan Skorpi
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 135
  • Görüntüleme 13K

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bilindiği üzere Xiaomi'nin Kral'ı Mi Max 2 ve gün geçtikçe bu muhteşem cihazı kullananlar çoğalmakta....Haziran 2017 den bu yana bir çok kullanıcı ile forumdaki yazışmalar vasıtası ile tanışma şerefine nail olduk, kimileri kendilerini belli etmedi, kimileri sadece sorunlarına çare arayıp, bulduktan sonra görünmez oldu, bazıları başka cihaz edindiler, bazıları ise forumda oldukça aktif, ki bu beni ziyadesi ile sevindirmektedir....
Şu an itibari ile bildiklerim dahilinde 158 kişiyiz....

5pinn,AGT,ahmetkavsitli,alieyup250,allusunlu,alperkaynak,altunkeser,Arap,aRiSe,Arkines,axis,ayaz_ll,
aydindamla78,aydn_m,Aykut Küçükkaya,azizbedir,bahiii,BaraCuda,bardar77,Berkayeskici,Betuleroglu,
Bilinmezlik,Billy,BirakGelsin1,Blackmy,bluedor,Boreas76,borspack,Bubu13,burhan0660,byislamoglu,
caglarakgll,canturk16,Cemal1987,cemal3180,cinaryal,civanmertt14,cohci52,Conqueror7,Crowley,
csehzadem,dagliokkes,damn2u,Darkutok,ddeddedde,dgnsnm,dıbı dıb tıs,dilekemir,Diriliş,driqt,efekcr,
elifednah,emirefek,emrahreis123,emrekaragol6,ercanozn,eren15935,ergenekon34,Erkki,erolcolak,
ertcey,fallco,farukeski,fatihpc,FeaRLesS,ferdif,fozsak,freeman,fuatdundarr,gentleman,ghostier44,
golgeee,halikjk,Halil Bey,hanatan,Hasan Emin,haso0201,hayfi,hed-pe,Help64,Hugo__mboy,huseyndurak,
ibrahimengin,ibrahimibo2,irfancan,isokapo,kadir_gumuscu,karadayi,kemal_30,kemal31,Keremaydin,
leonidas22,lerispo,Lithium87,LoneWalkerXD,Mahtan,Maksimus,marslan81,mayalcin,Melinyel,Mertdu,
MKrays,Mneron44,mogun,mucahaydin,Muratalper55,Muratgunes,muslee,mustafaarda,myxiaomi,namekrronn,Nazlı,olmayanadam333,onurandac10,OnurSözen,PesimistEP-5,pishman,Psychopose,quixman,
qwaszxc,resneli,Savas AYDIN,Saydo27,seco.can.can,Sedatgmstkn,Selimoglu79,semih3434,senol39,
serhatcatal1121,serkankalkan07,sevimliapo,SeyfoKopuz,Skywalker1907,SLCKGKBYRK,Soldier10,
sulocanx,suvaribey,tanerer,TaNGo,team1903,TheLara,TheRosguest,tupcuremzi,
ua_mustafa_20,ulnaradiuss,WriteMortagel,Xiaomici,Yagiz,ycrour,yemreoktn,Yetmişsekiz,Yılmaz46,Ysf21,yucelkas,zazamam1,zekmob,zigibanda

Kimler hala burada ve hangi romu kullanmakta, kimler BL kilidini açtı ve haftalık güncellemeri deniyor ve kim benim gibi Hasta? Bilmek güzel olurdu....8=)wasntme~~

Bu arada Xiaomi Kernel kodlarını da yayınladı, Custom Rom'lar en yakın zamanda gelir İnşallah

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Son düzenleme:

ua_mustafa_20

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
poco x3 nfc
Meslek
profesyonel işsiz
Konular
87
hocam beni unutmuşsunuz listede
kilidi açtım ama hâlâ işlem yapmadım
global stabil 9.0.3 teyim

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

aydn_m

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aydın
Konular
0
Ben rom değiştirmekten sıkıldım ve global kararlı ile devam ediyorum bl kilidi açık ama root atmadım şimdilik ama her an değiştirebilirim.

Oyla:

Sedatgmstkn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sedat
Cihazım
Xiaomi
Konular
4
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bilindiği üzere Xiaomi'nin Kral'ı Mi Max 2 ve gün geçtikçe bu muhteşem cihazı kullananlar çoğalmakta....Haziran 2017 den bu yana bir çok kullanıcı ile forumdaki yazışmalar vasıtası ile tanışma şerefine nail olduk, kimileri kendilerini belli etmedi, kimileri sadece sorunlarına çare arayıp, bulduktan sonra görünmez oldu, bazıları başka cihaz edindiler, bazıları ise forumda oldukça aktif, ki bu beni ziyadesi ile sevindirmektedir....
Şu an itibari ile bildiklerim dahilinde 158 kişiyiz....

5pinn,AGT,ahmetkavsitli,alieyup250,allusunlu,alperkaynak,altunkeser,Arap,aRiSe,Arkines,axis,ayaz_ll,
aydindamla78,aydn_m,Aykut Küçükkaya,azizbedir,bahiii,BaraCuda,bardar77,Berkayeskici,Betuleroglu,
Bilinmezlik,Billy,BirakGelsin1,Blackmy,bluedor,Boreas76,borspack,Bubu13,burhan0660,byislamoglu,
caglarakgll,canturk16,Cemal1987,cemal3180,cinaryal,civanmertt14,cohci52,Conqueror7,Crowley,
csehzadem,dagliokkes,damn2u,Darkutok,ddeddedde,dgnsnm,dıbı dıb tıs,dilekemir,Diriliş,driqt,efekcr,
elifednah,emirefek,emrahreis123,emrekaragol6,ercanozn,eren15935,ergenekon34,Erkki,erolcolak,
ertcey,fallco,farukeski,fatihpc,FeaRLesS,ferdif,fozsak,freeman,fuatdundarr,gentleman,ghostier44,
golgeee,halikjk,Halil Bey,hanatan,Hasan Emin,haso0201,hayfi,hed-pe,Help64,Hugo__mboy,huseyndurak,
ibrahimengin,ibrahimibo2,irfancan,isokapo,kadir_gumuscu,karadayi,kemal_30,kemal31,Keremaydin,
leonidas22,lerispo,Lithium87,LoneWalkerXD,Mahtan,Maksimus,marslan81,mayalcin,Melinyel,Mertdu,
MKrays,Mneron44,mogun,mucahaydin,Muratalper55,Muratgunes,muslee,mustafaarda,myxiaomi,namekrronn,Nazlı,olmayanadam333,onurandac10,OnurSözen,PesimistEP-5,pishman,Psychopose,quixman,
qwaszxc,resneli,Savas AYDIN,Saydo27,seco.can.can,Sedatgmstkn,Selimoglu79,semih3434,senol39,
serhatcatal1121,serkankalkan07,sevimliapo,SeyfoKopuz,Skywalker1907,SLCKGKBYRK,Soldier10,
sulocanx,suvaribey,tanerer,TaNGo,team1903,TheLara,TheRosguest,tupcuremzi,
ua_mustafa_20,ulnaradiuss,WriteMortagel,Xiaomici,Yagiz,ycrour,yemreoktn,Yetmişsekiz,Yılmaz46,Ysf21,yucelkas,zazamam1,zekmob,zigibanda

Kimler hala burada ve hangi romu kullanmakta, kimler BL kilidini açtı ve haftalık güncellemeri deniyor ve kim benim gibi Hasta? Bilmek güzel olurdu....8=)wasntme~~

Bu arada Xiaomi Kernel kodlarını da yayınladı, Custom Rom'lar en yakın zamanda gelir İnşallah

Abi bu değerler normal mi? Kutu içinden çıkan şarjı kullanoyorum. 2 saat e sarj ediyor. Telefonu max 24 saat kullanabiliyorum

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-01-09-13-19-21-330_com.miui.securitycenter.png
    Screenshot_2018-01-09-13-19-21-330_com.miui.securitycenter.png
    93,2 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_2018-01-09-12-52-16-656_com.miui.securitycenter.png
    Screenshot_2018-01-09-12-52-16-656_com.miui.securitycenter.png
    96,9 KB · Görüntüleme: 53
Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
bende varimmm mi. max 2
Siz zaten listedesiniz ki...

[doublepost=1515509386,1515509227][/doublepost]
Abi bu değerler normal mi? Kutu içinden çıkan şarjı kullanoyorum. 2 saat e sarj ediyor. Telefonu max 24 saat kullanabiliyorum
Herkesin kullanım alışkanlığına göre değişmekle birlikte, SS lerden tam olarak pek bir şey anlaşılmıyor....eğer yoğun kullanıyorsanız, 1 gün gayet normal, yok, yoğun kullanmıyorum diyorsanız, o zaman sorun var......

Oyla:

ibrahimibo2

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
e7-max 2
Konular
24
ben globe rom ile yoluma devam ediyorum herkese tavsiye ederim ne sarj sıkıntım var ne donma kasma var üstelik yüz tanima efsane calisiyor az isikli ortamda bile

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
ben globe rom ile yoluma devam ediyorum herkese tavsiye ederim ne sarj sıkıntım var ne donma kasma var üstelik yüz tanima efsane calisiyor az isikli ortamda bile
Evet şu ana kadar ki en istikrarlı Rom Mi Globe, benim de tercihim bu yönde

Oyla:

dıbı dıb tıs

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
i.k
Cihazım
mi max 2
Konular
14
Evet şu ana kadar ki en istikrarlı Rom Mi Globe, benim de tercihim bu yönde

hocam mrb.Bende globe romu tavsiyeniz üzere denedim.Fakat roottan dolayı kaldirmak zorunda kaldim.Rom builderdan root disable indiriyorum.Ama yinede rootlu kuruluyor.su uygulamasi kurulmuyor ama eset cihazin rootlu diye uyariyor.Rootlu kurup su uzerinden unroot ediyorum yine ayni.Cozemedim bir türlü.Warmidir tavsiyeniz?

Oyla:
Üst Alt