Haber Xiaomi'nin Herkül Kod Adlı Yeni Amiral Gemisinin Özellikleri Belli Oldu

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir


Xiaomi'nin Herkül kod adı ile geliştirme aşamasında olduğu yeni amiral gemisinin özellikleri XDA Developers editörü tarafından ortaya çıkarıldı.

Xiaomi, diğer tüm Android akıllı telefon üreticileri gibi yıl içinde farklı segmentlerde pek çok akıllı telefon tanıtmaktadır. Xiaomi’nin diğer Android rakiplerinden en büyük farkı ise amiral gemisi işlemcilere sahip daha fazla akıllı telefon piyasaya sürmesidir. Qualcomm’un Snapdragon 855 işlemcisinden güç alacak yeni Xiaomi akıllı telefon, XDA Developers’tan Mishaal Rahman tarafından sızdırıldı.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir


Cihazla ilgili olarak ortaya çıkardığı özellikleri Twitter üzerinden paylaşan Mishaal Rahman, Qualcomm Snapdragon 855 işlemciden güç alacağını, Arkada üç, önde ise tek kameraya sahip olacağını, ekrana gömülü parmak izi tarayıcı ile geleceğini ve kablosuz şarjı destekleyeceğini belirtti. Mi markalı yeni akıllı telefonun Mi Mix serisinin en yeni üyesi olması bekleniyor.

Xiaomi, Mi Mix 3’te çift ön kameraya yer vermişti. Bu nedenle Mi Mix serisinin yeni cihazının tek ön kameraya sahip olması ilginç bir durum. Şirketin bu cihazın Mi Mix 3S mi yoksa Mi Mix 4 olarak mı adalandıracağı ne yazık ki henüz bilinmiyor. Muhtemelen arka kamera kalitesi Mi 9 ile benzer olacaktır ancak performans konusunda daha iyi bir optimizasyona sahip olmasını bekleyebiliriz.

Kaynak :
 

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Yaş
29
Konum
Konya
Katılım
19 Aralık 2018
Konular
90
Mesajlar
1.389
Tepkime puanı
1.179
Puanları
138
Mi 9 daha yeni çıkmadı mı? Ne bu hız :)
 

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Yaş
40
Konum
Yurtdisi
Katılım
2 Aralık 2018
Konular
2
Mesajlar
734
Tepkime puanı
465
Puanları
78
Redmi k20pro gelecekmis. Sd855 ile belki o dur
 
Üst Alt