Haber Xiaomi’nin Büyük Firmalara Örnek Olacak Güncelleme Politikası!

Gönlümüzün efendisi Çinli Xiaomi diğer firmalara ders olacak nitelikte bir güncelleme politikası izliyor. Xiaomi, Mi 5S modeli başta olmak üzere bir çok eski cihazına Miui 10 Güncellemesini veriyor ve vermeye devam ediyor.

Xiaomi-Mi5s.jpg

Ultrasonik Parmak izi okuyucusu fırçalanmış metal arka kapağı ve çağı yakalayan donanımı ile zamanında ülkemizde de sevilen bir cihaz olmuştu Xiaomi Mi 5s modeli ve 2018 yılının sonlarını yaşadığımız şu günlerde Miui 10 Güncellemesine kavuştu.

Mi 5S dışında diğer eski orta seviye modeller de Miui 10 Güncellemesine kavuşmaya devam ediyor. Bugünlerde Redmi 6 modellerini konuşuyorken Xiaomi 2 yıl önce piyasaya sürdüğü uygun fiyatlı cihazı Redmi 4A VE 4x gibi modellere de Miui 10 Güncellemesini verecek.

Okumaya devam et...

kanas28

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
gökhan
Cihazım
lg g2
Konular
0
s.a xiaomi güncelleme desteği konusuna biraz takildim oneplus in 3 ve 3t ye android pie güncellemesi verdi 2016 daki simdi bakiyorum 2016 daki mi 5 e bakıyorum donanim olarak pek guclu degil ama mi 8 e kac yil gunceleme desteği verir Xiaomi 2 yil mi destek vermeye basladi mi 5 desteği kesti ve xiaomiye guncelleme suresini uzatir mi oneplus gibi twitterda ceo lara baski yapsak felan

Üst Alt