Haber Xiaomi’nin Büyük Firmalara Örnek Olacak Güncelleme Politikası!

Gönlümüzün efendisi Çinli Xiaomi diğer firmalara ders olacak nitelikte bir güncelleme politikası izliyor. Xiaomi, Mi 5S modeli başta olmak üzere bir çok eski cihazına Miui 10 Güncellemesini veriyor ve vermeye devam ediyor.

Xiaomi-Mi5s.jpg

Ultrasonik Parmak izi okuyucusu fırçalanmış metal arka kapağı ve çağı yakalayan donanımı ile zamanında ülkemizde de sevilen bir cihaz olmuştu Xiaomi Mi 5s modeli ve 2018 yılının sonlarını yaşadığımız şu günlerde Miui 10 Güncellemesine kavuştu.

Mi 5S dışında diğer eski orta seviye modeller de Miui 10 Güncellemesine kavuşmaya devam ediyor. Bugünlerde Redmi 6 modellerini konuşuyorken Xiaomi 2 yıl önce piyasaya sürdüğü uygun fiyatlı cihazı Redmi 4A VE 4x gibi modellere de Miui 10 Güncellemesini verecek.

Okumaya devam et...

akdrhmz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
28
Çıkalı 5 yılı geçmiş olan iPhone 5s hala güncelleme alıyor. Xiaomi 2.5 yıllık mi 5'in performans vs tüm özellikleri yeterli olmasına rağmen android 9 güncellemesini vermeyecek. Başka sözüm yok, böyle gülünç bi habere de gerek yok.
Hocam android 9 u geçtim MIUI arayüz güncellemesi de almayacak artık

hakikidaredevil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Günay
Cihazım
Mi 5
Konular
5
Hocam android 9 u geçtim MIUI arayüz güncellemesi de almayacak artık
Onu bilmiyordum hocam nerde gördünüz? Her ay 3 tane telefon çıkarıyorlar zaten bu kadar fazla modele destek vermeleri çok zor. Sadece mi 8 serisinin bile se'si var prosu var lite var vs sanki başlı başlına bi marka.

akdrhmz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
28
Onu bilmiyordum hocam nerde gördünüz? Her ay 3 tane telefon çıkarıyorlar zaten bu kadar fazla modele destek vermeleri çok zor. Sadece mi 8 serisinin bile se'si var prosu var lite var vs sanki başlı başlına bi marka.
Telegramda bir grup da gördüm
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
Telegram grubundan alıntı..

Redmi Note 3 (Pro) ve Mi 5 modelleri için son beta güncellemesi bu hafta Cuma günü 8.11.22 ve son stabil güncellemesi (Ocak 2019'da yayınlanacak olan) MIUI 10.2 olacak. Bu cihazlar artık güncelleme almayacaklar.

MI 5s Global beta 8.11.15

Caner06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabır
Cihazım
R
Konular
65
Artık donanımın her şey olmadığını anladım. Kaliteli bir yazılımla desteklenmeyince en pahalı malzemede kullanılsa boş.

taha.blt

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
36
Sonrada örnek politika oluyor. :)

• Beğen
Tepkiler: Nri

sahdalaman

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Doğan Can
Cihazım
Mi 5
Konular
5
Xiaomi, Bazı Akıllı Telefonlar İçin Yazılım Desteğini Sonlandırdı
Geçtiğimiz yıl şirket, 2015 yılı ve daha öncesinde piyasaya sürdüğü bazı akıllı telefonlar için yazılım desteğini sonlandırmıştı. Şimdilerde ise Xiaomi MIUI Çin forumunda yer alan bir bilgiye göre 2016 yılının amiral gemisi Mi 5 dahil olmak üzere, şirket bazı telefonlar için güncelleme desteğini durdurdu. Söz konusu cihazlar artık MIUI 11 güncellemesi almayacak.
Artık yeni yazılım güncelleştirmesi almayacak olan Xiaomi telefonları ise şu şekilde:
  • Redmi Note 3 Pro
  • Mi 5
  • Mi 4
  • Mi 4C
  • Mi 4S
MIUI 10.2 güncellemesi, Mi 5 ve Redmi Note 3 Pro için son güncel ROM sürümü olacak. Xiaomi, söz konusu cihazlar için MIUI Çin Beta ROM güncellemelerini 22 Kasım'dan itibaren askıya alırken, bu cihazlar için MIUI Global ROM ile ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

Webtekno dan alıntıdır.

northampten

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tolga
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
6
Xiaomi, Bazı Akıllı Telefonlar İçin Yazılım Desteğini Sonlandırdı
Geçtiğimiz yıl şirket, 2015 yılı ve daha öncesinde piyasaya sürdüğü bazı akıllı telefonlar için yazılım desteğini sonlandırmıştı. Şimdilerde ise Xiaomi MIUI Çin forumunda yer alan bir bilgiye göre 2016 yılının amiral gemisi Mi 5 dahil olmak üzere, şirket bazı telefonlar için güncelleme desteğini durdurdu. Söz konusu cihazlar artık MIUI 11 güncellemesi almayacak.
Artık yeni yazılım güncelleştirmesi almayacak olan Xiaomi telefonları ise şu şekilde:
  • Redmi Note 3 Pro
  • Mi 5
  • Mi 4
  • Mi 4C
  • Mi 4S
MIUI 10.2 güncellemesi, Mi 5 ve Redmi Note 3 Pro için son güncel ROM sürümü olacak. Xiaomi, söz konusu cihazlar için MIUI Çin Beta ROM güncellemelerini 22 Kasım'dan itibaren askıya alırken, bu cihazlar için MIUI Global ROM ile ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

Webtekno dan alıntıdır.
Her alanda Apple'ı taklit eden Xiaomi 2 senelik cihaza güncelleme kesiyorsa buna karşı çıkarız. Apple bir telefonuna 5 sene güncelleme veriyor!

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Her alanda Apple'ı taklit eden Xiaomi 2 senelik cihaza güncelleme kesiyorsa buna karşı çıkarız. Apple bir telefonuna 5 sene güncelleme veriyor!
Şimdi bende size buradan bu nedenle Apple cihazlarını Xiaomi ye göre 5 misli fiyattan satıyor dersem, sizi raharlatamayacağımı biliyorum ama iyi haberim var size, sayısız Custom romlar mevcut, endişeye mahal yok bence

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk

northampten

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tolga
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
6
Şimdi bende size buradan bu nedenle Apple cihazlarını Xiaomi ye göre 5 misli fiyattan satıyor dersem, sizi raharlatamayacağımı biliyorum ama iyi haberim var size, sayısız Custom romlar mevcut, endişeye mahal yok bence

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk

Haklısınız ama Mi5 kullanıyorum MIUI 10 sürümündeyim ve uyulamalarda crush oluyor. PUBG'yi en düşük seviyede oynuyorum. Arkadaşımda iPhone 5s var ve PUBG yi açıyor kassa da oynayabiliyor. 512 MB ram ile bunu yapıyor. Benim sitemim buna tabi yeni telefon alırsam Mi9 veya Oneplus 7 almayı düşünüyorum.

Üst Alt