Haber Xiaomi’nin Büyük Firmalara Örnek Olacak Güncelleme Politikası!

Gönlümüzün efendisi Çinli Xiaomi diğer firmalara ders olacak nitelikte bir güncelleme politikası izliyor. Xiaomi, Mi 5S modeli başta olmak üzere bir çok eski cihazına Miui 10 Güncellemesini veriyor ve vermeye devam ediyor.

Xiaomi-Mi5s.jpg

Ultrasonik Parmak izi okuyucusu fırçalanmış metal arka kapağı ve çağı yakalayan donanımı ile zamanında ülkemizde de sevilen bir cihaz olmuştu Xiaomi Mi 5s modeli ve 2018 yılının sonlarını yaşadığımız şu günlerde Miui 10 Güncellemesine kavuştu.

Mi 5S dışında diğer eski orta seviye modeller de Miui 10 Güncellemesine kavuşmaya devam ediyor. Bugünlerde Redmi 6 modellerini konuşuyorken Xiaomi 2 yıl önce piyasaya sürdüğü uygun fiyatlı cihazı Redmi 4A VE 4x gibi modellere de Miui 10 Güncellemesini verecek.

Okumaya devam et...

Caner06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabır
Cihazım
R
Konular
65
Daha önce çıkmış olan Mi 5'ede veriyorlar. Mi 5s'e vermeleri anormal bir durum değil?

AKINLASINN

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AKIN
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
7
Heyecan dolu bir konu olmuş bu

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
Çok yanlış bir cümle olmuş. Mi5s gibi eski cihazlara demişsiniz ama bu cihaz henüz 2 yılını yeni dolduran bir cihaz farkında değilsiniz sanırım. Çok daha eski cihazlar miui10 beta almışken..

MI 5s Global beta 8.11.15

taha.blt

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
36
Güzel ama biraz ilginç örnek olmuş :)
Komik geldi biraz. haha--
MI 5s çıkalı daha yeni 2 sene oldu. Bütün firmalar zaten amiral gemilerine 2 sene güncelleme veriyor.
Ayrıcalık değil yani. 2 sene daha versin o zaman deriz ayrıcalık diye.

Snatcmeyk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
24
Xiaomi'nin güncelleme politikasini seviyorum Ama her bir güncellemede normal de olan sorunlari cözup uzerine yeni sorunlar ekliyor oluşu güncelleme politikasina gölge düşurüyor. Eminim benim gibi düşünenler yüzlerce hatta binlerce Xiaomi fani vardir. Önemli olan güncellemeleri vermek değil güncellemeleri sorunsuz bir şekilde vermek ve malesef Xiaomi bunu yapamiyor.

Syan40

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
20 Ocak 2018
Konular
22
Yaşasın xiaomi <3

akdrhmz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
28
Mi5 ve mi note 3 için artık güncelleme verilmeyecekmiş, Xiaomi de sürekli yeni telefon çıkararak Samsung olma yolunda hızla ilerlemekte

hakikidaredevil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Günay
Cihazım
Mi 5
Konular
5
Çıkalı 5 yılı geçmiş olan iPhone 5s hala güncelleme alıyor. Xiaomi 2.5 yıllık mi 5'in performans vs tüm özellikleri yeterli olmasına rağmen android 9 güncellemesini vermeyecek. Başka sözüm yok, böyle gülünç bi habere de gerek yok.

Üst Alt