Xiaomi'nin 2015 yılı yol haritası belli oldu[Türkiye İçermez]

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

[font=Sqr721CB, Arial, Helvetica, sans-serif]Gün yüzüne çıkan görsel  'nin bu yıl içerisinde hangi telefonları ne zaman tanıtacağını belli etti.

[font=Arial, Tahoma, Times, serif]Çin'in hızla gelişen akıllı telefon üreticilerinden olan Xiaomi, geçenlerde Mi 4i adında uluslararası pazarlar için bir akıllı telefon tanıtmıştı. Dün ise 'nin Mi Note Pro adlı cihazı Çin'de satışa sunuldu. Bunların haricinde Xiaomi'nin 2015 yılı yol haritası sızdırıldı.

[font=Arial, Tahoma, Times, serif]Edinilen bilgilere göre Xiaomi, bu yıl tam dört yeni Mi cihazı daha tanıtmayı planlıyor. Görselde görüldüğü üzere Haziran ayında şirket, Mi 4S adında 5 inç ekran, 5MP ön kamera ve Snapdragon 810 yonga setine sahip bir akıllı telefon tanıtacak. Temmuz ayında Snapdragon 615 yonga setli Redmi Note 2 Pro resmiyete kavuşacak. Son olarak ise Kasım ayında Snapdragon 820'ye ve 5.2-inçlik QHD ekranı ile ön plana çıkan Xiaomi Mi5 piyasadaki yerini alacak.

[font=Arial, Tahoma, Times, serif]Bakalım Xiaomi, sızdırılan  ndan sonra tanıtacağı telefonlarda herhangi bir değişiklik yapacak mı...

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

kaynak:http://www.teknokulis.com/Haberler/Mobil/2015/05/07/xiaominin-2015-yili-yol-haritasi-belli-oldu

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Hocam o yüzden Xiaomi Türkiye'de kimseye distribütorlük vermemiş. Direk Xiaomi Türkiye garantisi diyecek herhalde. :) İbuygou cidden pahalı ama akip ederim hocam teşekkür ederim. Etotalk'ı duymamanıza şaşırdım .:)

smyrniankiwi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kıvanç
Cihazım
Pocophone F1
Konular
27
şu mi4s tanıtılsa da mi4 fiyatları bi tık daha düşse. donanımhaber'deki arkadaştan alıyorum o da malum 40-50 dolar kâr koyuyor. şu andaki kurla 931 tl gibi bir rakam yapıyor. 850-900 bandına düşse o arkadaşın aldığı kârla mi4 gayet geçerli bi telefon bence. kendime aldım, şimdi eşime de almayı düşünüyorum.

hknkorkmaz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
ZUK Z2 PRO
Konular
8
Hocam o yüzden Xiaomi Türkiye'de kimseye distribütorlük vermemiş. Direk Xiaomi Türkiye garantisi diyecek herhalde. :) İbuygou cidden pahalı ama akip ederim hocam teşekkür ederim. Etotalk'ı duymamanıza şaşırdım .:)

Hocam bende etotalk sitesinde mi5s plus gray 6/128 gördüm.Fiyatıda gayet uygun.Hiç bir yerde olmayan 6/128 lik gray var gözüküyor. Bu site nasıl acaba? Bilgi verirmisiniz.

Üst Alt