Xiaomi'nin 2015 yılı yol haritası belli oldu[Türkiye İçermez]

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

[font=Sqr721CB, Arial, Helvetica, sans-serif]Gün yüzüne çıkan görsel  'nin bu yıl içerisinde hangi telefonları ne zaman tanıtacağını belli etti.

[font=Arial, Tahoma, Times, serif]Çin'in hızla gelişen akıllı telefon üreticilerinden olan Xiaomi, geçenlerde Mi 4i adında uluslararası pazarlar için bir akıllı telefon tanıtmıştı. Dün ise 'nin Mi Note Pro adlı cihazı Çin'de satışa sunuldu. Bunların haricinde Xiaomi'nin 2015 yılı yol haritası sızdırıldı.

[font=Arial, Tahoma, Times, serif]Edinilen bilgilere göre Xiaomi, bu yıl tam dört yeni Mi cihazı daha tanıtmayı planlıyor. Görselde görüldüğü üzere Haziran ayında şirket, Mi 4S adında 5 inç ekran, 5MP ön kamera ve Snapdragon 810 yonga setine sahip bir akıllı telefon tanıtacak. Temmuz ayında Snapdragon 615 yonga setli Redmi Note 2 Pro resmiyete kavuşacak. Son olarak ise Kasım ayında Snapdragon 820'ye ve 5.2-inçlik QHD ekranı ile ön plana çıkan Xiaomi Mi5 piyasadaki yerini alacak.

[font=Arial, Tahoma, Times, serif]Bakalım Xiaomi, sızdırılan  ndan sonra tanıtacağı telefonlarda herhangi bir değişiklik yapacak mı...

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

kaynak:http://www.teknokulis.com/Haberler/Mobil/2015/05/07/xiaominin-2015-yili-yol-haritasi-belli-oldu

mv_9522

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mürvet
Cihazım
Mi 9, Mi 2
Meslek
Mat. hocası
Konular
24
Bu haritaya bakılarsa Mİ5-in tanıtılması yil sonunu bulacakmış. 
Açıkcası ben Mİ5-in tanıtılmasının bu yıl ağustos ayının 16-na yapılmasını bekliyorum. nede olmasa bu tarih MİUİ ROM-un 5 ci yıl dönümüne denk geliyor....

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
mv_9522' Alıntı:
Bu haritaya bakılarsa Mİ5-in tanıtılması yil sonunu bulacakmış. 
Açıkcası ben Mİ5-in tanıtılmasının bu yıl ağustos ayının 16-na yapılmasını bekliyorum. nede olmasa bu tarih MİUİ ROM-un 5 ci yıl dönümüne denk geliyor....

Bence mantıklı olur hocam. Çünkü moel numarasını 1 yükseltip, aynı donanıma sahip olab bir cihazı varken bu cihaza vermek saçma olur. Ama Mi4S güzel olur. Mi5 canavar olur hcoam. Snapdragon 820 ile, ah bir de Full HD ekran dadından yinmez. :)

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
ByKatre' Alıntı:
Mi4i uluslararası mı çıktı? :)
Evet hocam uluslararası.
Burada çok güzel bir isim bulmuşlar. Son i birçok anlama gelebiliyor. İndia, inovation, international ve şu anda aklıma gelmeyen birçok anlamı daha var.
Mesela tanıtımda İndia denildi. Ama Singapur'da da satışa sunuldu. Sırada da Malezya var. Demek sadece Hindistan için üretilmemiş. İlham kaynağı Hindistan olabilir ama international çok daha makul görünüyor.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
chatin_62' Alıntı:
ByKatre' Alıntı:
Mi4i uluslararası mı çıktı? :)
Evet hocam uluslararası.
Burada çok güzel bir isim bulmuşlar. Son i birçok anlama gelebiliyor. İndia, inovation, international ve şu anda aklıma gelmeyen birçok anlamı daha var.
Mesela tanıtımda İndia denildi. Ama Singapur'da da satışa sunuldu. Sırada da Malezya var. Demek sadece Hindistan için üretilmemiş. İlham kaynağı Hindistan olabilir ama international çok daha makul görünüyor.

Hocam Etotalk vs. Haziran ortaları için gün veriyorlar. Çin tabanlı bir site var mı satışa çıkaran?

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Etotalk'ı hiç duymadım. ibuygou bu konularda oldukça hızlı. Takip etmeniz yararlı olabilir.

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
chatin_62' Alıntı:
Etotalk'ı hiç duymadım. ibuygou bu konularda oldukça hızlı. Takip etmeniz yararlı olabilir.

İbuygou'da daha adı bile yok. :D Etotalk ön siparişe açmış. Valla ne alsam kararsız kaldım. Meizu M1 Note hakkında ne düşünüyorsun Çetin hocam.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
ByKatre' Alıntı:
chatin_62' Alıntı:

İbuygou'da daha adı bile yok. :D Etotalk ön siparişe açmış. Valla ne alsam kararsız kaldım. Meizu M1 Note hakkında ne düşünüyorsun Çetin hocam.
Hocam ona bakarsanız, bir zamanlar daha ortada mi4'ün ne olacağı belli değilken, sadece belli belirsiz resimleri, bol keseden atılan özellikleri sızıntı diye dolaşırken, mi4'ü ön siparişe açan siteler de vardı.
Yukarda dediğim gibi bu siteyi ilk defa duydum. Xiaomi ile ilgili hiçbir yerde rastlamadım. Bu nedenle onlar hakkında olumlu yada olumsuz birşey yazamam.
Xiaomi'nin tüm cihazlarını ilk ibuygou'da gördüm ben. Ama hemen ardından diğer sitelerde daha ucuza gördüğüm oldu tabiki.
Şunu da mutlaka gözönünde tutmak gerekir. Çin dışında satılmak üzere üretilen cihazların, Çin menşeili firmalar tarafından elde edilip satışa sunulmaları hiç kolay olmayacaktır.

Harun Bey'i tanıdıktan ve özellikle de "para kaybetmektense müşteri kaybetmeyi yeğlerim" düsturunu benimsediğini kendi ağzından resmen duyduktan sonra Meizu cihazların takibini bıraktım. Resmi fiyatı 1099TL iken fırsatçı çakalların da yurtdışından getirip 1000TL'den satmaya çalışmaları sonucu iyice koptum.

Üst Alt