Haber Xiaomi'den Yeni F/P Telefonu Redmi 3S

Xiaomi uygun fiyatlı akıllı telefonlarına bir yenisini daha ekledi.
Redmi 3s modeli özellikle pil kapasitesiyle dikkat çekiyor.
Xiaomi, Redmi 3s modelinde 5 inç büyüklüğünde HD çözünürlüklü IPSekrana yer veriyor. Qualcomm’un 1.4GHz frekans hızında çalışan yeni nesilsekiz çekirdekli Snapdragon 430 işlemcisinden güç alan akıllı telefonun grafik biriminde Adreno 505 yer alıyor.
Redmi 3s’te bellek birimi iki farklı şekilde karşımıza çıkıyor.
2GB RAM’e sahip modelde 16GB, 3GB RAM’e sahip modelde ise 32GB dahili depolama kullanılıyor.
Çift SIM kart desteği sunan Redmi 3s’te söz konuşu SIM yuvalarından biri microSD kart girişi olarak kullanılabiliyor.
Arka bölümde f/2.0 lense 13 megapiksel arka kameranın yer verildiği telefonda
selfie çekimler içinse f/2.2 lense sahip 5 megapiksel kamera kullanılıyor.

Android 5.1 tabanlı MIUI 7.0 kullanıcı araüyüzünün eşlik ettiği Xaiomi Redmi 3s’in dikkat çeken bir diğer özelliği ise arka bölüme konumlandırılan parmak izi sensörü.
4000 mA pil kapasitesi ile dikkat çeken Redmi 3S gri, gümüş ve altın renk seçenekleri eşliğinde 16 Haziran itibariyle raflarda olacak. 2GB RAM/16GB depolama seçeneği 106 dolar,3GB RAM/32GB depolama sunan model ise 136 dolardan satışa sunulacak.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

Taurus

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Mi Note 3
Konular
4
M

Mi4 ün 3GB versiyonundan memnunmuydun hocam?
Çok memnundum, ilk göz ağrımdı o derece. Geçmiş zaman konuşuyorum çünkü telefonu koltukta otururken yüzü koyun elimden düşürdüm ve ekranın dokunmatikliği bozuldu. Aliexpress'ten dokunmatik ekran getirttim, taktırdım derken bu sefer cihazın piline bir şey olmuş. Ürünü aldığım kişiye vererek yenisini getirttirdim. Şu an gelen o telefon ablamda. O da Amerika'da. :) Ben Mi4S'e terfi ettim, onda huzuru bulamadım Mi4'ün üst versiyonu olmayı geçtim daha kötüydü malesef. Cihazı sattım. Şu an yeni cihaz arayışındayım. Nette bulabildiğim Mi4 versiyonu 2 GB Ramli LTE versiyonu.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam mesajınıza istinaden soruyorum. Mi4 ve Mi5 kamerası arasında çok fark var mıdır? Bir de kasa olarak Mi4 kasası pek çizilmiyor, kaymıyor, parmak izi bırakmıyor. Böyle bir avantajı var gibi gözüküyor? Mi4'ün kamerasından çook memnundum. Mi4S'e geçtim. Çamur çamur, telefon da tasarım dışında Mi4'le kıyaslayınca olmamış. Bundan sonra kolay kolay ara modele geçmem doğrusu.

Hocam casibao hocamla beraber aynı objelerin resimlerini hem Mi4'le hem de Mi5'le çektik. Mi5'in kamerası çok açık bir şekilde daha iyi.

Taurus

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Mi Note 3
Konular
4
Hocam casibao hocamla beraber aynı objelerin resimlerini hem Mi4'le hem de Mi5'le çektik. Mi5'in kamerası çok açık bir şekilde daha iyi.
Peki kasa olarak? Mi4'ün kasası bana göre müthişti. Kolay kolay çizilmiyordu. Elden kayma durumu hiç yoktu. Parmak izi de bırakmıyordu. Mi5'de durumlar nasıldır?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Peki kasa olarak? Mi4'ün kasası bana göre müthişti. Kolay kolay çizilmiyordu. Elden kayma durumu hiç yoktu. Parmak izi de bırakmıyordu. Mi5'de durumlar nasıldır?

Hocam ben tasarım olarak Mi4'ü daha fazla seviyorum ama Mi5 de gerçekten güzel. Öncelikle çok daha hafif. Tabii hafif dediğimde oyuncak gibi duruyor anlamında söylemiyorum çok dengeli bir hafiflik. Benim incelediğim modelin arka bölümü camdı. Dolayısıyla evet kayıyor ve parmak izi bırakıyor. Çizilme için ise bir şey diyemeyeceğim. casibao hocamın telefonuydu onun korkusuna çiviyle falan deneyemedim :D

Fakat şunu söyleyebilirim... Mi4'ü neredeyse hiç kılıfla kullanmadım ama Mi5'i kılıfsız kullanmaya cesaret edemem.

Taurus

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Mi Note 3
Konular
4
cantara,

Mi5 alırsam ki Prime modelini düşünüyorum. Renk olarak beyaz da parmak izi siyaha göre belli olmuyor gibi. Peki beyaz/siyah rengin başka avantajı dezavantajı var mı acaba? Bezel tarafında kenarlık çizgisi siyahta belli olmuyormuş galiba, öyle birşeyler aklıma geldi şu an okuduğum incelemelerden. :)

zulkarneyn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
fatih
Cihazım
Mi13t pro
Konular
4
hala redmi note 3g wcdma kullanıyorum:)

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
cantara,

Mi5 alırsam ki Prime modelini düşünüyorum. Renk olarak beyaz da parmak izi siyaha göre belli olmuyor gibi. Peki beyaz/siyah rengin başka avantajı dezavantajı var mı acaba? Bezel tarafında kenarlık çizgisi siyahta belli olmuyormuş galiba, öyle birşeyler aklıma geldi şu an okuduğum incelemelerden. :)

Evet hocam beyazda siyah çerçeve çok belli oluyor ama siyahta çerçevesizmiş gibi duruyor. Benim tercihim siyahtan yana olur.

SetMeFree

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet Alpay
Cihazım
mi4 LTE
Konular
12
Redmi 3 pro aldım bir arkadaşıma hediye etmeden önce test etme şansım oldu, Telefon çok güzel olmuş.
3 GB ram işlemcisi ve parmak izi okuyucusu harika şekilde çalışıyor.
Şarj olayıni söylememe gerek yok uzunca bir süre gidiyor.
150$ a satın aldım parasını hakeden bir cihaz olmuş +

Sent from my Redmi 3

Taurus

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Mi Note 3
Konular
4
cantara,

Yeni telefonumda Nubia Z11 Mini'yi tercih ettim. Mi5'teki Sony IMX298 kamera modülü bunda da var. Performans anlamında elbette Mi5. :) İnş. utandırmaz Nubia Z11 Mini. :)

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
cantara,

Yeni telefonumda Nubia Z11 Mini'yi tercih ettim. Mi5'teki Sony IMX298 kamera modülü bunda da var. Performans anlamında elbette Mi5. :) İnş. utandırmaz Nubia Z11 Mini. :)

Bir süre kullandıktan sonra yorumlarınızı bekliyoruz o zaman hocam, hayırlı olsun :)

Üst Alt