- Adım
- Alpha
- Cihazım
- Poco F2 Perro
- Konular
- 2
Oxygen OS Aosp makyajlanmış versiyonu ek özellikler eklenmiş ama pil konusun da mutlu etmez
Değerli arkadaşlar, ben şahsen MIUI arayüzünü seviyorum ancak cihazım eskidi ve son zamanlarda etrafımda bir çok kişi OnePlusa geçmeye başladı. Cihazlar gerçekten de çok güzel ve akıcı,yaptığım incelemelere göre. en ufak bir kasmaya şahit olmadım . Bu konu ile merak ettiğim husular şunlar:
Xiaomi'den Oneplus'a geçenler MIUI mi kullanıyorlardı, yoksa AOSP rom mu, MIUI kullananlar arayüz ile ilgili sorun yaşadılar mı? (Alışma süresi vs)
OnePlus'un işletişim sistemi saf androide yakın bildiğim kadarıyla, o halde alanlar neden Custom rom yükleme ihtiyacı duyuyorlar, CR lar da saf androide yakın değillermi zaten?
OnePlus kullanıcıların verecekleri cevaplar için şimdiden teşekkür ederim
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Sevgili hocam, aramıza tekrardan hoş geldiniz, Allah bir yastıkta kocatsın inşallah, yeğenimin de gözlerinden öperim..Sevgilim üstadım Forumdan baya uzak kaldığım için maalesef görüşmek nasip olmuyor. Malum pademi,Evlilik birde üstüne çocuk gelince baya uzak kaldım forumdan
Redmi Note 5,Note6 pro, Note 4X, Mi10T,10Tpro,Mİ11ultra, derken Hemen hemen bütün xiaomi cihazları kullanmış, üstelik sabahlara kadar rom üstüne rom yükleyen biri olarak, Uzun zaman önce, One plus 5T geçiş yaptım. Ardından 6T,7t,7TPro,8Pro,derken kendimi One plus denizinde buldum. Halen 9R kullanıyorum. Kesinlikle tavsiyem ederim.
One plus tamamen performans odaklı bir sistem.
Bug v.b hataları yok denecek kadar az. Hatta hiç denk gelmedim diyebilirim.
Xiaomi, One plus ile rekabet edemez. Diz çöküp tövbe ister. O derece ~~
Xiaomi de yaşadığım sorunlar nedense hiç bitmedi.
Performans sorunları,Hatalı güncelleme , yanlış güncelleme derken, bir gece ansızın 5t siparişi verdim. Aslında One plus geçme sebebim, Xiaomi de yaşadığım stabilte uğruna kaybettiğim zamandı. Bekar iken sabahlara kadar rom degiştirmek hoşuma gidiyordu. Taki Evlenene kadar. Tavsiyem One plus serisine geçmeniz yönünde olacaktır.
Güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ediyor. Dedesinin Ellerinden öpüyor.Sevgili hocam, aramıza tekrardan hoş geldiniz, Allah bir yastıkta kocatsın inşallah, yeğenimin de gözlerinden öperim..
OnePlus un son serisi okuduğum kadarıyla biraz sorunluymuş ve ben maalesef Xiaomi nin Miui arayüzünü seviyorum ve radarımda Poco F3 var şimdilik ama bir türlü almaya fırsat bulamadım
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk