Haber Xiaomi Yeni İşletim Sistemini Duyurdu – Miui Gitti Yerine Yepyeni HyperOs Geliyor

Xiaomi Yeni İşletim Sistemini Duyurdu – Miui Gitti Yerine Yepyeni HyperOs Geliyor
Lei Jun Weibo ve X de Xiaominin yeni işletim sistemini duyurdu. Buna göre yeni sistemin adı HyperOs olacak. X Paylaşımına Göre; Bugün tarihi bir an yaşanıyor. Yıllar süren ortak çalışmanın ardından yeni işletim sistemimiz #XiaomiHyperOS , #Xiaomi14Series’te resmi olarak piyasaya sürülecek #XiaomiHyperOS ve elimizdeki (veya elimdeki ) diğer her şey için çok heyecanlıyım. HyperOs: -Yeni dış görünüm...

Kaynak

Okumaya devam et...

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Umarım sadece isim değişikliği değildir, güzel farklılıklar da görebiliriz.

ckarakaya

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Canan
Cihazım
İPhone SE
Konular
3
Hadi bakalım. Bekliyoruz...

Pixel cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
48
Xiaomi'nin şimdiye kadar hangi yeniliği heyecan yarattı ki? Onlar da diğer çekik gözlü rakipleri, OnePlus ve Vivo'nun izinden gitmeye karar vermiş olabilirler. Çin pazarına ayrı Globale ayrı arayüz... HyperOs' ta büyük ihtimal Çin pazarı içindir.
Bekleyip görelim...

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
Xiaomi Yeni İşletim Sistemini Duyurdu – Miui Gitti Yerine Yepyeni HyperOs Geliyor
Lei Jun Weibo ve X de Xiaominin yeni işletim sistemini duyurdu. Buna göre yeni sistemin adı HyperOs olacak. X Paylaşımına Göre; Bugün tarihi bir an yaşanıyor. Yıllar süren ortak çalışmanın ardından yeni işletim sistemimiz #XiaomiHyperOS , #Xiaomi14Series’te resmi olarak piyasaya sürülecek #XiaomiHyperOS ve elimizdeki (veya elimdeki ) diğer her şey için çok heyecanlıyım. HyperOs: -Yeni dış görünüm...

Kaynak

Okumaya devam et...
Bende bu haberi dün akşam okudum yabancı siteden ve yenilikler her zaman yayınlandıktan sonra kullanıcıların ve Devoloperler tarafından mutlaka eksisi artışı ile gündeme gelecektir.Henüz yayınlanmamış bir habere direkt olumsuz yaklaşımlar "Ateş edip sonra Nişan alma" ya benzer..Gülünc yaklaşimlar
Hocam paylasım için.tesekkurler..

birGaripYolcu

Düşündüğün gibi yaşarsın.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Mak.Tekn.
Konular
20
Okuduğum haberde Miui ismi yalnızca çinde hyperos olarak değişecek, küresel pazarda miui ismine devam edileceği yazıyor.

Ü

Üye silindi 265308

Guest

Kaynak

Okumaya devam et...
MIUI dan kurtulma vakti geldi çattı

Üst Alt