Rehber Xiaomi Unlock Tool ile Bootloader Kilidini Açma

hakanarslan30

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
hakan
Cihazım
mi 8
Konular
17
Büyük ihtimal dediğiniz gibi, bootloader süresi bitince gelmesi değişik
Bu gün itibariyle bitti akşam internet kafe den açmaya çalışaçam ancak direk yükleme mi yapacam yoksa tekrar unlock edecekmiyim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gelen mail içerisinde ek dosya veya yönlendirme linki mevcut mu acaba hocam. Bu Unlock başvurusu cevabı değil sanırım, (Belki de farkında olmadan) Mi Cloud vs. verilerinizin yedeğini falan mı talep ettiniz. Ve 2. bir eposta daha alacağınızı söylüyor onu da bekleyin bakalım.
Yok ustad bir dosya var zipli açamadım cep telefondan.

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Bu gün itibariyle bitti akşam internet kafe den açmaya çalışaçam ancak direk yükleme mi yapacam yoksa tekrar unlock edecekmiyim?
Konu başındaki unlock programını açıp mi hesabınızla giriş yapacaksınız. Telefonu Ses kısma + Güç tuşu ile fastboota alıp bilgisayara bağlayıp unlock edeceksiniz. Unlock sonrası hemen birşey yüklemeniz gerekmez konuları araştırıp rom root konularına hakim olduktan sonra gerekli işlemleri yaparsınız.

hakanarslan30

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
hakan
Cihazım
mi 8
Konular
17
Konu başındaki unlock programını açıp mi hesabınızla giriş yapacaksınız. Telefonu Ses kısma + Güç tuşu ile fastboota alıp bilgisayara bağlayıp unlock edeceksiniz. Unlock sonrası hemen birşey yüklemeniz gerekmez konuları araştırıp rom root konularına hakim olduktan sonra gerekli işlemleri yaparsınız.
Telefonum açılmıyor daha önce ücret karşılığı yaptırmıştım şimdi kendim yapacam miflash ile direk yükleme yapabilirmiyim onu sordum unlock gerek var mı muhtemelen kilidi açıldı

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Telefonum açılmıyor daha önce ücret karşılığı yaptırmıştım şimdi kendim yapacam miflash ile direk yükleme yapabilirmiyim onu sordum unlock gerek var mı muhtemelen kilidi açıldı
Anladım hocam önce Unlock yapacaksınız sonra Rehber - MI Flash Tool İle FastBoot ROM Kurulumu konusuna göre fastboot romunuzu indirip yükleyebilirsiniz.

Ayrıca mailinizi inceledim, içindeki dosya alttaki resimdeki gibi ve mailde yazdığı gibi dosya şifreli.
Sanırım dosya şifresini içeren 2. maili atacaklar size ama dosya .log dosyası yani günlük dosyası gerekli bir şey olduğunu sanmıyorum.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

hakanarslan30

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
hakan
Cihazım
mi 8
Konular
17
Teşekkür ederim akşam görüşürüz

berat4747

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
rıdvan
Cihazım
mi2
Konular
0
Merhaba arkadaşlar Miui cihazına temiz kurulum yapmak, root yapmak, custom romlar/modlar yüklemek vs için bootloader kilidinizi açmanız gerekiyor.

Not: Arkadaşlar benim bilgisayar 64 bit olduğundan 32 bit deneyimim olmadı. Deneyen olursa deneyimini paylaşırsa seviniriz. Deneyimler konuya faydalı olur.

Yapmanız Gerekenler:
-Cihazınızın telefon hakkında kısmından MIUI sürümüne 6-7 kez tıklayarak öncelikle "Geliştirici Seçeneklerini" açmak
-Ek ayarlarda geliştirici seçeneklerinden "OEM Kilit Açma" aktif duruma getirin
-Az aşağısında "Mi Kilit Açma durumu"na girip "Hesap ve cihaz ekle" ye dokunun cihazınızı unlock için ekleyin
-Yine Geliştirici seçeneklerinden "USB Hata Ayıklama" aktif duruma getirin
-Bilgisayarınızda öncelikle indirip kurmanız gerekmektedir.
- programı bilgisayarınıza indirip zipten çıkardıktan sonra turuncu simgeli "mi unlock.exe" uygulamasını yönetici olarak çalıştırın. Ve Mi Hesabınız ile programa giriş yapın.
-Cihazınızı tamamen kapatıp "Güç Tuşu+Ses Kısma Tuşu" aynı anda 5 sn kadar bastıktan sonra "fastboot" mod açılacak.
-Cihazınızı USB kablonuz ile bilgisayara bağlayıp Unlock programındaki UNLOCK butonuna tıklayın.

Eksiklerim muhakkak vardır, Skorpi cantara HiddeNKinG Ottoman haqanguven Codered Escobar1945 ve daha diğer hocalarım konuyu destekleyebilirler. Saygılar.

360 saat bekleyin diyor ustam

Üst Alt