Rehber Xiaomi Unlock Tool ile Bootloader Kilidini Açma

mustibursa19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi not 6 pro
Konular
0
Merhaba arkadaşlar Miui cihazına temiz kurulum yapmak, root yapmak, custom romlar/modlar yüklemek vs için bootloader kilidinizi açmanız gerekiyor.

Not: Arkadaşlar benim bilgisayar 64 bit olduğundan 32 bit deneyimim olmadı. Deneyen olursa deneyimini paylaşırsa seviniriz. Deneyimler konuya faydalı olur.

Yapmanız Gerekenler:
-Cihazınızın telefon hakkında kısmından MIUI sürümüne 6-7 kez tıklayarak öncelikle "Geliştirici Seçeneklerini" açmak
-Ek ayarlarda geliştirici seçeneklerinden "OEM Kilit Açma" aktif duruma getirin
-Az aşağısında "Mi Kilit Açma durumu"na girip "Hesap ve cihaz ekle" ye dokunun cihazınızı unlock için ekleyin
-Yine Geliştirici seçeneklerinden "USB Hata Ayıklama" aktif duruma getirin
-Bilgisayarınızda öncelikle indirip kurmanız gerekmektedir.
- programı bilgisayarınıza indirip zipten çıkardıktan sonra turuncu simgeli "mi unlock.exe" uygulamasını yönetici olarak çalıştırın. Ve Mi Hesabınız ile programa giriş yapın.
-Cihazınızı tamamen kapatıp "Güç Tuşu+Ses Kısma Tuşu" aynı anda 5 sn kadar bastıktan sonra "fastboot" mod açılacak.
-Cihazınızı USB kablonuz ile bilgisayara bağlayıp Unlock programındaki UNLOCK butonuna tıklayın.

Eksiklerim muhakkak vardır, Skorpi cantara HiddeNKinG Ottoman haqanguven Codered Escobar1945 ve daha diğer hocalarım konuyu destekleyebilirler. Saygılar.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Kesin net bilgisi olan varmı acaba sorumla ilgili.yasal olmadığını yasak olduğunu biliyorum lakin edl ile imei yazilmis cihazi unlock yapip rom root yapinca imei silinirmu

hakan.aktas

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi Max 3
Meslek
Elektrik Mühendisi
Konular
11
Kesin net bilgisi olan varmı acaba sorumla ilgili.yasal olmadığını yasak olduğunu biliyorum lakin edl ile imei yazilmis cihazi unlock yapip rom root yapinca imei silinirmu
Edl konusunu bilemeyeceğim ama Xiaomi kendi açtığı kilidi nasıl yasal olmayabilir ?

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hakanarslan30

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
hakan
Cihazım
mi 8
Konular
17
Arkadaşlar mailime şöyle mesaj geldi.

Dear Customer,

Your personal data file of Xiaomi Updater is ready. Please find the attachment in this email.

For security reasons, the file is encrypted. You will receive the key in another email, Subject: Important information from Xiaomi. Please check your inbox later.

Sincerely,
Xiaomi Security and Privacy Committee

Ne demek istediği hakkında bilginiz var mı ? Unlock sürem bitti kilit açılması gerekir akşam yükleme yapacam

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
Arkadaşlar mailime şöyle mesaj geldi.

Dear Customer,

Your personal data file of Xiaomi Updater is ready. Please find the attachment in this email.

For security reasons, the file is encrypted. You will receive the key in another email, Subject: Important information from Xiaomi. Please check your inbox later.

Sincerely,
Xiaomi Security and Privacy Committee

Ne demek istediği hakkında bilginiz var mı ? Unlock sürem bitti kilit açılması gerekir akşam yükleme yapacam
Kilidiniz açıldığına dair mesaj gelmiş sanırım, translateden çevirin.

hakanarslan30

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
hakan
Cihazım
mi 8
Konular
17
Kilidiniz açıldığına dair mesaj gelmiş sanırım, translateden çevirin.

Değerli müşterimiz,

Xiaomi Updater'ın kişisel veri dosyanız hazır. Lütfen bu e-postadaki eki bulun.

Güvenlik nedeniyle, dosya şifrelenmiştir. Anahtarı başka bir e-posta ile alacaksınız, Konu: Xiaomi'den önemli bilgiler. Lütfen daha sonra gelen kutunuzu kontrol edin.

İçtenlikle,
Xiaomi Güvenlik ve Gizlilik Komitesi

Ekteki dosya ne ola acaba

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
Değerli müşterimiz,

Güvenlik nedeniyle, dosya şifrelenmiştir. Anahtarı başka bir e-posta ile alacaksınız, Konu: Xiaomi'den önemli bilgiler. Lütfen daha sonra gelen kutunuzu kontrol edin.

İçtenlikle,

Bootloader süreniz bittiyse açılır.

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Değerli müşterimiz,

İçtenlikle,

Gelen mail içerisinde ek dosya veya yönlendirme linki mevcut mu acaba hocam. Bu Unlock başvurusu cevabı değil sanırım, (Belki de farkında olmadan) Mi Cloud vs. verilerinizin yedeğini falan mı talep ettiniz. Ve 2. bir eposta daha alacağınızı söylüyor onu da bekleyin bakalım.

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
Gelen mail içerisinde ek dosya veya yönlendirme linki mevcut mu acaba hocam. Bu Unlock başvurusu cevabı değil sanırım, (Belki de farkında olmadan) Mi Cloud vs. verilerinizin yedeğini falan mı talep ettiniz. Ve 2. bir eposta daha alacağınızı söylüyor onu da bekleyin bakalım.
Büyük ihtimal dediğiniz gibi, bootloader süresi bitince gelmesi değişik

Üst Alt