Yardım - Unlock hatası 20091 ve çözümü (Rusça+İngilizce kaynak eklendi) farklı sitelerde de yazılmış bu konuyla alakalı cihazda farklı bir mi hesabı ile giriş yapılmış olduğundan dolayı olabilir deniliyor ancak tam çözümü hakkında malesef bilgim yokHocam ben hesap ve cihaz ekle kısmında " Eklenemedi. Hata kodu:20091 " diye hata alıyorum uzun bir süredir böyle sebebini biliyor musunuz acaba ?
Yardım - Unlock hatası 20091 ve çözümü (Rusça+İngilizce kaynak eklendi) farklı sitelerde de yazılmış bu konuyla alakalı cihazda farklı bir mi hesabı ile giriş yapılmış olduğundan dolayı olabilir deniliyor ancak tam çözümü hakkında malesef bilgim yok
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Deneyebilirsiniz.XioaMiTool da gelişmiş seçeneklerde Unlock var acaba onun ile unlock yapabilir miyim ?
320 saat sonra tekrardan bilgisayara cihazı baglayacaksin, ve Unlock tool programi unlock tuşuna basacaksin, Cihazın kilidi açılacak..320 saat diyor. Yani 320 saat sonra otomatik açılacak mı yoksa başka işlem yapmam gerekir mi?
Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tesekkur ederim.320 saat sonra tekrardan bilgisayara cihazı baglayacaksin, ve Unlock tool programi unlock tuşuna basacaksin, Cihazın kilidi açılacak..
Dikkat et telefon fabrika ayarlarına dönüyor yedekleme işleminden sonra unlock yapTesekkur ederim.
Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen öyle, böyle yazmayı unuttuğumuz bazı bilgileri başkalarının hatırlatması güzel, teşekkürler TanerDikkat et telefon fabrika ayarlarına dönüyor yedekleme işleminden sonra unlock yap
Rica ederim hocam ne demek herşeyi devletten beklemek olmaz derlerAynen öyle, böyle yazmayı unuttuğumuz bazı bilgileri başkalarının hatırlatması güzel, teşekkürler Taner