- Adım
- mahir
- Cihazım
- xiaomi mi 9 se
- Meslek
- Broker/Owner
- Konular
- 30
Kardesim cihazindan turuncu garanti belgesi ciktiysa sakin ol. Telefonun xiaomi turkiye garantilidir. Ve arkasinda evefone teknik tarafta da genpa vardir. Garanti belgesinin icinde o firmanin isminin yazmasi kafani karistirmasin. O sadece ithalatini yapan siradan bir firma,. Satis sonrasinda senin tek muhatabin xiaomi turkiye distribitoru evefone dur. Evefonenun sitesine girip ordanda cihazini sorgulatabilirsin.IMEI Sorgulaması yaptım onlardan net bir cevap alamadım aslında. Sanki ithalatçısının arkasında kimse durmuyor gibi bir izlemin aldım. Yarım ağız evet var gibisinden cümleler kuruyorlar. Ben de gerçeği nedir diye öğrenmek için hepsiburadaya yazdım. Günlerdir cevap bekliyorum. Bu gün 6. gün. Bende en son sinir krizi geçirip telefonu açıp hattımı taktım. Tüm iyi niyetimle günlerdir telefonsuz keyiflerini bekledim. Zaten ithalatçı garantili olduğu ortaya çıkarsa (15 gün geçse bile, şartları sağlamadıkları için ister keyfi ister hakem heyeti kararı ile) mecbur geri alacaklar. Günlerdir resmen HB'ya cevap verin diye yalvarıyorum ama sonuç derin bir sessizlik?
Son düzenleme: